Ученото си е учено!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Министър-председател, генерал лейтенант, доктор на физкултурните науки…Какво ли пише на визитната картичка на Бойко Борисов? Най- вероятно: “министър-председател, генерал лейтенант, доктор на физкултурните науки…”

Много хора му завиждат, че е успял само за две години да напише дисертация, докато те поне по една декада са висели из библиотеките, но… моженето и титлите не са за всеки.

Но е много решителен човек. Ето какво е записано в една стенограма на МС от 16.03.2011г.:

“Точка 33: Проект на Решение за предоставяне на концесия на пристанищен терминал Росенец, част от пристанището за обществен транспорт с национално значение Бургас.

Бойко Борисов: Приема се точка 33.”

Някакви министри после се възмущавали как така се приело без гласуване. Ами така – по премиерска съвест! Нали двете главни “Б-та” се хвали, че от 20 години били приятели с “Вальо”. И отдавна го е доказал: като кмет го ожени в Бояна; като новоизбран премиер изкара цели две нощи в хотела в Обзор на правешкия олигарх; открива с рязане на ленти нови инсталации на “Нефтохим”, на бензиностанции на ЛУКойл в София, в с. Венец и др.; присъства на откриването на нова сграда на ЛУКойл в София, даже миналата година се возил на голфколичка при откриването на голф игрището на Златев, нейде към Правец май беше.

Криза с бензина може да има, но криза с речниковите особености на премиера – никога!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.