Подгответе се наесен за нова вълна от заразени

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0
222

Процентът ваксинирани в България (10,4%) е по-добър от средното в света (9,2%), но в сравнение с Европа (27.5%) и Европейски Съюз (32,6%) положението у нас е буквално трагично!Процентът ваксинирани в България (10,4%) е по-добър от средното в света (9,2%), но в сравнение с Европа (27.5%) и Европейски Съюз (32,6%) положението у нас е буквално трагично!

Убедено твърдя, че причината за това се дължи основно на масираната предизборна кампания най-вече от партията ИТН против мерките срещу коронавируса и в частност непрекъснатите мейдийни изяви на хора като Андрей Чорбанов, които говореше против ваксините, но иначе с радост би кеширал държавни пари, за да може уж да разработва такива (нищо, че е напълно ясно за всеки, че „българска ваксина“ няма да има, независимо колко пари получи лабораторията му). Към това добавям и търговската война, която ЕС проведе с Астра Зенека – нашата държава за нещастие беше много силно засегната от нея.

Аз лично не вярвам в края на лятото повече от 25-30% да бъдат ваксинирани (даже може би е оптимистично). Резултатът от всичко това ще е един – подгответе се наесен за нова вълна от заразени. Без значение кое правителство ще е на власт, пак ще има затворени училища и засегнати бизнеси. Дори крайните популисти ИТН да дойдат на власт, това ще се случи.

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.