Май не ви стиска?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Илиян ВасилевХайде малко по-сериозно колеги от МВнР. Разбирам, че с привикването на посланика на РФ у нас правите нужното „медийно“ действие, но кой е източникът на информацията, която ни трябва за причините за заповедта за арест на Христо – МВД на Русия и къде се намира то, в Москва. Защо не е пратихте нашия посланик в Москва в МИД и в МВД, там са работни дни, да им връчи, до поиска разяснения, нота?

Защо всичко минава през Митрофанова, която съзнателно ви вкарва в институционално-бюрократични ходове, ще проверим, ще видим – печели време, докато бурята отмине.

Това което Митрофанова каза няма никаква тежест, защото не е съгласувано с Москва, тя просто импровизира. Нейните думи не означават нищо, защото и тя не знае, дали не е издадена международна заповед, дали не са дадени инструкции на руските специални служби.

Съжалявам и президента Радев, който се опитва да внуши ангажираност, че са били взели мерки. Какви по-точно мерки, господин президент? Ще му сложите няколко гавази да го вардят, ако дойде в България ли? Нали така се решаваха въпросите през 90-те години – мутренските времена и сега имаме 120 хиляди души охранители. Защото сигурността стана стока, и то скъпа стока, и тя е за малцина. Другите да се оправят. Та като споделите охраната на привилегированите лица с Христо си мислите, че сте свършили нещо? Къмон. Истинската работа е да изловите руските агенти в България и тогава не само Христо ще бъде спокоен, но и всички български граждани. Но, май не ви стиска?

За какво имаме посолство и посланик в Москва? Разбира се – пряка среща в МВД едва ли щеше да се даде веднага, но поне МИД работи.

Илиян Василев

 

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.