Референдум за чиста и свята империя на три-четири морета

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Референдум за чиста и свята империя на три-четири моретаВидяхме републиката докъде ни докара, кашкавалът да е 30 лева килото, а ракията да не достига на 95% от българите, българките и българчетата.

Затова трябва да променим формата на управление.

Президентска република не е оферта. Сегашният ни президент е смел и добър, но не се знае утре какъв льольо може да дойде. И ойде коньо у реката, а страната у войната. Ако беше много хубаво ей така да се сменят, кой както дойде, нямаше да има ни Крум Страшни, ни Симеон Велики, ни славният род Дуло, ни България на три морета. Щяха още тогава да ни управляват все льольовци, тикви, бърдокви, свинари и все да сме си под робство.

Единствената гаранция да пребъде славна България, да не се погуби семката на славния генерал Радев, е да го изберем на референдум за император. А България да стане империя, каквато е била в най-славните си времена.

На тази фотография, сътворена в комбинация от най-напредналите форми на изкуствен и естествен интелект, се вижда много добре, че на г-н Радев короната му отива повече от фуражката.

Ако си съгласен, подпиши и сподели!

 

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.