Вирус с поразяващо действие

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Илиян ВасилевРолята на Възраждане расте, те са политическите хулигани, които трябва да дразнят и да плашат, заедно с това са троянски кон, политическа застраховка на Кремъл в тила на българската демокрация. В условията на истинска и хибридна война отдавна трябваше да се активира имунната защита срещу тях от българските институции. Но никой няма да ги пипне с пръст – защото са част от игровите схеми на Задкулисието, договорени с Москва против Запада. Синхронът между действията на Възраждане и ИТН с референдумите, се вижда с невъоръжено око – отрицание и фойерверки, които да отвличат внимание и енергия от реалните интереси на хората.

Нямайте илюзия – този депутат „военен“ от Възраждане в ефир само идва да ви подскаже колко дълбоко е проникнала безмозъчната русофилия в армията и специалните служби. А сега си представете как този „храбрец“ ни защитава при блицкриг на Путин срещу България. Възраждане и подобни тям типове, които се кичат с патриотични и националистични маски, са вирус с поразяващо действие. Тези хора трябваше отдавна да бъдат изолирани, защото са заплаха на националната ни сигурност. Знаете ли кога подобни типове щяха да имат достъп до Парламент или ефир, ако прилагахме спрямо тях Путиновите закони? Точно никога – сега щяха да търкат наровете в затвора за държавна измяна. Но те използват плурализма, демократичните свободи и права, за да разрушават българската демокрация отвътре в услуга на врага.

Крайно време е да защитим всичко, за което се борихме през тези тридесет и три години. Демокрацията е в опасност!!!

Силите на Промяната трябва да разберат, че личните им съдби не значат много, защото решаваме екзистенциални въпроси. Трябва да се загърбят раздори, обиди, тежки думи, и да повишат оборотите и ефективността на взаимодействие. Трябва да започнат да „хапят“ и да се борят с методите на улицата в името на съхраняване на фундамента на демокрацията у нас. Възпитаното държание е противопоказна за остри битки, които ще се водят без правила и в условията на медийно превъзходство на Статуквото. С този манталитет на отличници, който се стремят да спечелят потупване след родителска среща доникъде няма да стигнат. Сваляйте костюмите и вратовръзките, обличайте „бойните“ доспехи.

Консенсус няма как да бъде постигнат със сили, които рушат основите на сигурността и благоденствието ни.

 

 

Илиян Василев

 

 

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.