Абе вие да не сте извратеняци някакви?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Иво БеровЕдин мой бивш съмишленик, който се отцепи от съмишлеността и който стана министър за известно време, отправи към обществеността – нашенската и световната, следния сърцераздирателно-трогателен вопъл:

Как аз сега да обясня на своите деца какво е джендър?“ /Разбирай – какво е хомосексуалист, какво е лесбийка и подобни…/.

Та искам задочно да му река на бившия този съмишленик. Ти, миличък, първо се опитай да обясниш на децата си какво е война, какво е концлагер, какво е изтезание, какво е терор, какво е изнасилване, какво е геноцид. А също какво е измяна и предателство. Това се опитай да обясниш. А за джендъра – лесно е, ще ти кажа какво да обясниш на децата си, щом сам не се досещаш, въпреки че иначе коскоджамити министър си бил.

Един друг чичко, той също политик, Георги Свиленски му викат, отправи към водещата на БНТ същия трогателно-сърцераздирателен вопъл:

Г-жо, Вие не виждате ли какво става?! По кината дават филм за две момченца, които…, които… как да го кажа… трябва да се научат да живеят заедно. А Берлинале награди едно момченце, което се мисли за момиченце! Заради това ще направим референдум за джендър идеологията!„.

ИзвопИ чичко Свиленски.

Та и на този чичко бих казал следното: Я си пусни, телевизора, миличък. Ама не само при ония предавания, които отразяват трогателните ти вопли, а при всички онези, където хората биват убивани, стреляни, разстрелвани, бесени, обезглавявани, ръгани, изтезавани, мушкани, смазвани, размазвани, унижавани, изнасилвани, изгаряни, заравяни живи и все такива едни. И не само във филмите за възрастни, а и в детските филми, че и в мултипликационните даже. Всекидневно и всекичасно биват.

Та значи, ти, Свиленски, не виждаш ли какво става? Теб значи, а и бившия мой и сегашния твой съмишленик, много ви поразява, стряска и възмущава джендърството, а всичките тези ужаси и извращение си ги гледате спокойно и нищо нередно не виждате?

Абе вие да не сте извратеняци някакви?

Че и референдум за джендърството ще ми правите. Ами предложете тогава и един друг референдум: „Нормални ли са всички тия гадости и ужаси, които биват всекидневно и всекичастно показвани и дори възхваляване по телевизионните канали. Трябва ли да се забранят, или не“.

Ами да направим тогава и трети референдум „Извратени ли са прочее, така наречените консерватори, или не са съвсем извратени, нищо, че са само така наречени…?“

И още една чудесия. Поради каква причина неведома възгледите на едни нашенци, обявили се за десни и консерватори, съвпадат изцяло, в това отношение поне, с възгледите на други едни нашенци, обявили се за леви, като при това възгледите и на едните, и на другите съвпадат изцяло с възгледите, посланията и наставленията на един Путин.

„Случайност? „….както обикновено питат из електронната мрежа. Не, не мисля. Съвпаденията не са нито толкова случайни, нито толкова загадъчни. Не са чак толкова извратени и тъпи нашенските леводесни консерватори. Правят се, лицемерците. То какво ли не правят хората заради пустата му власт.

Аре.

www.ivremena.com

 

 

 

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.