Вместо да разследват, изобличават, обвиняват, осъждат тези прояви, прокуратурата и политическия елит нехаят

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Илиян ВасилевОт повече от месец върви фейк за това, че НАТО е издала заповед ?!? за мобилизация на 30 000 български военнослужещи, която ще влезе в сила на 20 май 2023 г. В кампанията участват всички медийни канали за руско влияние, включително и политическите – Възраждане и БСП, но основната работа върви през социалните мрежи.

От тук тръгват и фейковете, че можело да изпратим тези войници в Украйна, да се включим пряко във войната и т.н.

Тази фалшива информация, колкото и да е абсурдна, получава своето разпространение и благодарение на преднамерената пасивност на президента Радев и на служебното правителство, но което е още по-абсурдна на пасивността и на парламентарните групи, които се афишират като проатлантически. Ако ГЕРБ-СДС и ДПС са кабинетни атлантици, то е недопустимо ППДБ да не вземат отношение, в това число и в Парламента.

Пиша тези редове, защото към мен се обърнаха хора от бизнеса с достатъчно независим и богат достъп до информация, щом те се тревожат, значи някой нарочно не си върши работата.

Съпътстваща цел на тази кампания е не само дискредитацията на НАТО, като организация като издава преки заповеди с рефрен „наши момчета да умират в Украйна“, но и дискредитацията на военновременните планове и мобилизация, която нашата армия трябва да актуализира и като списъци и като частична мобилизация – запас, тъй като новите поколения просто нямат елементарни умения, не са виждали автомат и нямат базисни понятия.

Хората зад тази дезинформационна кампания, са същите, които доведоха армията ни до това плачевно състояние, а сега искат да доунищожат изобщо възможността да развиваме боеспособност в рискови времена.

Вместо да разследват, изобличават, обвиняват, осъждат тези прояви /абсолютно съставомерни по НПК/, прокуратурата и политическия елит нехаят. Медиите също.

Вместо да разследват, изобличават, обвиняват, осъждат тези прояви, прокуратурата и политическия елит нехаят

Този цитиран документ на МС е част от нормалната и логична политика на държавата, след като спахме през целия период и като установи, че няма достатъчно армия да се прегледа военно-временни /забележете „военно“ – тоест когато сме официално в състояние на война/ планове – капацитети, подготовка и т.н. И тези планове се правят в мирно време, защото ако сега ни нападнат и няма НАТО сме приключили за няколко дни. Тези „идиоти“ вменяват, че това е нещо опасно ?! и още по-фрапантно, че е свидетелство, че се готвим да изпращаме войници в Украйна!? Не трябва да има граница на търпението и толерантността – не можеш да толерираш предатели и агенти на чужда държава.

Илиян Василев

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.