Страховете им ще свършат останалото

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Страховете им ще свършат останалотоВиждам по нета да се върти една подписка. За забрана на Възраждане. Смешно ми е. Ако забранят Възраждане, ще регистрират партия „Шипка“. Или пък партия „Пустиняк“. И пак ще има едни 15% медузомозъчни, които да гласуват за нея. Та не забраната ще помогне. Сега ще ви кажа как да се оправите с тая смръдела партия.

Първо вижте зад какво застава! Тя не застава зад нищо. Просто яхва поредния страх на тия 15% медузомозъчни. Яхва го с лъжи. А тия 15% им вярват. Електоратът им е от хора, които вярват в плоскоземието, кемтрейлса, чипирането, натовските лаборатории, американското робство и величието на Путин. Те са против еврото, ваксините и против всичко нормално. Но основната им движеща сила е страхът, злобата и завистта. Та на думата. Как набързо да се справите с партия Вгъзраждане.

Покажете имотите на Късопишкин и късопишковци. Ако имат един имот, излъжете, че имат 5. И напраскайте снимков материал. Без значение дали имотите са техни или не. Лъжете! Като тях.

Извадете банковите им сметки наяве! В евра. Ако добавите някоя нула към сметката, завистта ще е по-силна. Лъжете! Като тях.

Намерете снимка на някоя лаборатория. И напишете, че е в дома на Цончо. И напишете, че е натовска лаборатория! И без това с тия очила изглежда като лаборант. Лъжете! Като тях.

Оня смешен пилот с гравитацията, му направете фотошоп. Как товари чували с кемтрейлс за да ръси патриотите. Лъжете. Като тях.

Пуснете фотошоп, как чипират таксиметровия им шофьор, депутат. Как същия вози Байдън примерно. Или Гейтс. Или Мъск. Лъжете! Като тях.

И после заложете на страховете им. Направете един списък с най-отявлените им агитатори. Без да казвате за какво е този списък. Само напишете ТАЕН СПИСЪК. И го пуснете навсякъде. Тук даже няма да се налага да лъжете. Страховете им ще свършат останалото.

 

 

Роси Антов /дивак турлак/

Деда Ванга Нюз – Блог на Роси Антов

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.