Анализ братчед пиша. Анализ.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Роси АнтовЗдрасти братчед! Кво права ли! Пиша бе! Кьорав ли си? Кво пиша ли? Анализ братчед пиша. Анализ. Писна ми от международни анализатори, где лижат и мажат. Кво анализирам ли? Как кво бе, гьон? Язък, че сме рода, а си туп на галош. Спецоперацията в Украйна анализирам. Безпристрастно. Ще ти разправам хронологично.

И логично. СССР се разпадна. И в Украйна останаха ядрени оръжия. И тогава краварите от САЩ, англосаксонците от Великобритания и богатирите от русия се събраха в Будапеща. И накараха Украйна да се присъедини към договора за неразпространение на ядрените оръжия. На 5.12.1994 лето господне. И да предаде същите на русия. А трите страни да гарантират териториалната ѝ цялост. И трите подписаха меморандум за гаранции. Следиш ли ми мисълта, а? Така. Продължавам. Ето вариантите.

1. Трите страни прецакаха Украйна. Отпада. Империалистите от САЩ, англосаксонските колонизатори и руските широки души няма как да решат нещо заедно.

2. САЩ и Великобритания прецакаха русия и Украйна. Да се избият и те да завладеят и русия, и Украйна. Отпада. Още никой не е прецакал русия. Обикновено тя се прецаква.

3. Русия прецака САЩ, Великобритания и Украйна. Отпада. Русия никого не цака никого, щото не знае кое е коз.

4. САЩ, Великобритания и русия се прецакаха. Отпада. Цака се Русия. САЩ и Великобритания цакат на без коз.

5. Украйна прецака САЩ, Великобритания и русия. Що се смееш бе, глинар. Слушай внимателно. Тия нацисти са нацисти още от пелените си. И са едни хитрички. Първо избраха за президент евреин. Евреин нацист. После позволиха на САЩ да направи биолаборатории за бойни комари и бронебойни бълхи. Позволиха на Великобритания да направи лаборатории за трипер и сифилис, които заразяват само руснаци. И подмамиха русия да анексира Крим. После разпнаха едно дете в донбаско, изгориха 179 българи в Одеса. И русия ги нападна, за да вземе Киев за три дни. И щеше да го вземе, ама Зеленски зе пак от белото и не избега. И тогава се почна. На украинец вера да немаш. Ревнаа на САЩ и Великобритания за оръжие. Нали гарантираха териториалната ѝ цялост. Русия пък с танкове се опита да я анексира цялата, а не само Крим. Нали и тя бе гарантирала териториалната ѝ цялост. Нема се отмета от подписа си, я. И САЩ и Великобритания напълниха Украйна с оръжия. Русия напълни Украйна с бомби и снаряди. А Украйна напълни 200-300 хиляди чувала за ГРУЗ 200. Следиш ли ми мисълта братчед! Браво! Та какво ще стане накрая ли? Мноо си прос. САЩ и Великобритания ще останат без оръжия. Русия без войници. После украинците ще пуснат бойните комари и бронебойните мухи в русия. И след три дни ще са на Тихия океан. После от Чукотка отиват в Аляска, а после завладяват САЩ. Нищо, че имат ядрено оръжия. Нали се сещаш, че нито русия, нито САЩ ще бомбардират градовете си. Пътем взимат и Канада. И тя е малко Великобританска. А после взимат и Англия. Затварят ЕС в клещи. И той подава молба да се присъедини към Украйна. И те така братчед. Украйна прецака всички. Само гладай!

Айде чао! И поздрави братчедката!

Роси Антов /дивак турлак/

Деда Ванга Нюз – Блог на Роси Антов

 

 

 

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.