Защо изборите в България са параграф 22 ???!!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Още от самото начало на перестройката КУКЛОВОДИТЕ бяха предвидили какво негативно отношение след време ще предизвика  измислената от тях демокрация, респрективно назначените от тях политици от всички действащи към момента партии. Това именно е причината веднага след 1990г. да бъде приет избирателен закон, който да дава възможност при всеки вот да бъдат избирани посочените от КУКЛОВОДИТЕ политици, а не съгласно волята на българския избирател.   Какви ли мнозинства / на БСП, СДС, НДСВ  и ДПС, БСП – НДСВ – ДПС / за тези 20 години не се изредиха в Народното събрание, но най-важният за демократичните промени у нас закон за изборите не бе променен. В съседните страни – Гърция има задължително гласуване, в Сърбия резултатите от изборите се приемат само след гласували 50% от имащите право на глас.   А в „демократична” България е достатъчно само посочените от КУКЛОВОДИТЕ политици и техните семейства да гласуват, за да се приемат изборите за валидни.   И така – колкото и да е и парадоксално, най-оплюваните от електората лица отново влизат в Народното събрание да управляват този нещастен и все още кротък народ. Е, сега се направиха някакви мажоритарни козметични промени и както вече стана ясно, по договорка между политическите сили, те останаха в сила, за сметка на 8% – ната бариера за влизане на коалиции в парламента.   Преди 20 години, всички които пишеха или открито говореха за организираната от комунистическата ДС перестройка бяха обявявани за луди или „кинжали“. Днес всички говорят за това, даже се написаха десетки книги по въпроса, но вече няма смисъл. Парите са препрани и с тях се купува власт от същите структури на ДС. Методите са различни. Например планираното включване в политиката на партия РЗС на Яне Янев,ползваща за актив големите си корупционни разкрития, поражда логичния въпрос – каква е целта им? Да бъдат тотално и окончателно отвратени избирателите от политиката, както се случи преди едни други избори с циничното изказване на Ахмед Доган за обръчите от фирми? Ясно е, че „бушонът“ Мургина едва ли ще влезе в затвора, но пък я как се дигна рейтингът на мижавата партия РЗС.

Аналогично стоят нещата и около циркът, който се вихри в дясно и неадекватните действия на двамата Пламеновци (Юруков и Радонов и сие). Нима не и това част от сценария да се отвратят от изборите интелигентните, дясно мислещи избиратели? Вярно е, че и Костов не е стока и много има да плаща за решенията на своето правителство, но истерията срещу него и синята коалиция е прекалено долнопробна, дори за нашите български мурафети.

Черната, добре платена реклама срещу Бойко Борисов не е ли част от същия сценарий – да се отврати от изборите всеки мислещ човек, който не попада в твърдия електорат на БСП и ДПС?

Не съм фен на Татяна Дончева, но тя е абсолютно права, че на тези избори има само пиар кампании без смисъл, което отблъсква мислещия избирател. Големият въпрос е защо е всичко това? А отговорът, който платените социолози и журналисти знаят, но не искат да кажат на българския народ, е действащият сценарии на КУКЛОВОДИТЕ да се отвратиме масово от този цирк, за да се получат изборните резултати, които ТЕ са определили преди време.

Точно заради това всеки от нас трябва да помисли на тези избори как да противодейства на този пъклен 20-годишен сценарии, който има за цел да ликвидира не само държавата, но и българската нация.      

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.