Убава. Тъпа. И напориста.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Убава. Тъпа. И напориста.Здрасти, братчед! Седай! Ей, девойче, дай едно кафе и за братчеда! Кво праиш бре, братчед? Гласува ли? Нема те питам за кого. Знам бре. Гледам от снощи телевизия. Анализатори. Политолози. Политици. Плямпат глупости. Радваш се, че твоя води с 10 % на онаа от подкрепа. Не се радвай. Има голема вероятност тоя, где направи Радев президент, да направи и тая девойка кмет.

Да се не радва и Нинова. Сега ще ти обясня що. Тая девица мургава се появи от нищото. Преди година. Случаенос? Не, братчед! Телевизорите не викат случайни хора. Помниш ли един главен секратар на МВР как се появи в телевизорите преди 20 години. Та слушай сега. На хората им писна от политици. Все по-често почна да мечтае и споменава майките на политиците. Секс му се праи на народа, а не политика. И некой умен разбра това. И те ти Ванчето. От нищото. Жена отпред и отзад. Глуповатичка. Да я метнеш на одъра или на масата, да скинеш дрешките и да я въртиш като герговско ягне на шиш. Кво викаш!? Ти не. Теб, братчед, братчедката те е стиснала за топките та имаш оправдание. Ей, барман, кво ще каеш за Ванчето? Чу ли, братчед. Че я скине. И бъди сигурен, че за нея ще гласува. Да не псува майката на кмета, а да си представа как кине джапанките на кметицата. Тая с едно дупе спечели 20 %. Без програма. Без визия за София. Без нищо. А и герпажии има да ви връщат. Да не мислиш, че са забравили как коленичехте на Радев. И не мисли, че това е проект еднодневка. Тая от нищото взе 20% у София. Нали се сещаш, че е най-слаба у София, що се предполага, че там сте най-силни. Некой виде, че БСП загива бавно и славно. Ако Ванчето стене кметица, след 4 години ще направи партия, и ще стане премиер. Ако не стане кметица, ще направи партия още тая година. Нали се сещаш, че щом в София има 20 % в България ще има поне 30. Ще дръпне гласове от вгъзражданите и ще погребе БСП. На народа му писна от политици, уж мъже. Да гадае, кои са им майки. И с кеф ще гласува за жена. Убава. Тъпа. И напориста. Що сме българи. Може да нама кво да ядем, ама винаги ще дирим кво да йебем.

Девойче, дай сметката! За кого ще гласуваш!? За Ванчето ли? Браво! А що!? Искаш да си като нея! Убава, известна и напориста. Чу ли, братчед? Айде чао!

 

 

Роси Антов /дивак турлак/

Деда Ванга Нюз – Блог на Роси Антов

 

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.