Представяте ли, този индивид като главнокомандващ издава заповед на българската армия, да не се съпротивлява

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Илиян ВасилевОбърнете внимание на Румен Радев и обкръжението му – бивши дипломати от БСП, един външен министър, изобщо „елит“ и то европейски, поне във версия БКП/БСП.

И в тяхно присъствие е президентът, който има претенция да е генерал, да разбира от военно дело, смята жертвите на украинците – били много.

Дори няма понятие, че не става дума за жертви, а за саможертви, защото тези хора са защитавали родината си. Умрели са не по-своя воля, а защото са били нападнати, подло , в гръб, от бивши братя.

Контраофанзивата била огромна грешка!? Казва изключителния, тънкия военен стратег Радев, тоест украинците е трябвало да се примирят, със загубата на територия, да клекнат на условията на Путин и да вдигнат белия флаг.

Вероятно заобиколен от дипломати, за да подчертае, че трябва дипломатическо решение на войната. Това е ментално разстройство – опитайте се да преговаряте за мир с човек, който ви прерязва гърлото.

Изглежда с напредването на времето в което ще освободи президентството от присъствието си падат и последните му претенции за цивилизованост и се показва лицето на мужика-агент на Кремъл. Това изказване и в същия род на прозрения, каквото е „какъв да е Кремъл? – Руски е“.

С поредната си изцепка Радев не само циментира правителство, защото всяко служебно правителство назначено от него е правителство на държавната измяна, но обрича и въпросните лица на снимката и присъдружните им от БСП на вечна опозиция, но и прави задачата за ограничаване на правата му да назначава служебен кабинет по свое усмотрение незабавен приоритет.

Представяте ли, този индивид като главнокомандващ издава заповед на българската армия, да не се съпротивлява, и да не контраатакува агресор, нахлул в България? Примерно Сръбско-Българската война. Княже, Княже, къде си, Княже да измиеш срама от лицето на българската политика?

 

 

 

Илиян Василев

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.