Много бих искал тези които ратуват за руската „демокрация“, като Радев и Възраждане, да бъдат подложени на нейните „прелести“

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Илиян ВасилевВ помощ на всички, които дебатират с Възраждане по темата войната в Украйна и изобщо са в темата като Румен Радев – залагат на „мир по руски“ и „миролюбиво“ говорене и от българска страна да се правим на ударени и да не вземане отношение.

Сумарно годишният ни „принос“ ни към военната хазна на Путин – е над 8 милиарда долара от продажба и транзит на руски енергийни източници за и през България. Определено сме номер едно по принос към руската военна хазна, съотнесено към БВП, в Европа.

 

Не Европа започна да се милитаризира, не Европа нападна някого.

 

Много бих искал тези които ратуват за руската „демокрация“, като Радев и Възраждане, да бъдат подложени на нейните „прелести“ като руско право на свободно мнение и руски достъп до медии. Радев побърза да оповести хибридка, че стрелят срещу бореца за мир Фицо – истината е, че Русия има интерес от дълбоки и трайни разделение в обществата в Източна Европа, които неизбежно ще родят репресии и „демокрация“ чрез насилите. Пълният текст в Брийфа за днес.

 

Илиян Василев

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.