Може ли от сутрин до вечер драмата им да е с нещо, което го няма у нас

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Рашид РашидФобия означава да те е страх от нещо, така че моля не използвайте „хомофобия“ в смисъл на омраза. Тези с хомофобия не ходят да бият хора. Щом бият, значи нямат страх, имат нетърпимост и омраза.

 

Аз па ще кажа, че познавам много хомосексуални хора и нито един път ама нито един път не са ми говорили за хомосексуализма или джендъризма. За всичко това научих най-много от Възраждане. Даже у нас джендъризъм няма. Просто у нас транс и небинарни хора има супер малко или просто за тях темата със самоопределянето липсва. У нас си има гей хора, които са мъже или жени и това е.

 

Има и транс хора (т.нар. lady boy), разбира се, но те никога не са искали нито да вдигат щанги с жените, нито да влизат в същата тоалетна с жените.

 

По искане на Възраждане е добре да забраним Възраждане като партия, че ми писна от тяхната джендър пропаганда. Сериозно, някой им плаща да ми пробутват тази идеология, а аз не харесвам да ми говорят за неща, които не ме касаят. Може ли от сутрин до вечер драмата им да е с нещо, което го няма у нас. Да ходят в САЩ, там имат такива неща, там да се борят. Какво ни занимават нас? Ако още продължат да говорят, ще стана и аз гей вече. Тогава ще ги съдя за пропаганда.

 

Шегувам се, разбира се. Не искам да се забрани Възраждане.

 

 

Блогът на Рашид Рашид

 

 

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.