Веселые ребята – Вальо, Бойко и Гоце !!!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Трите отдавнашни ребята, закърмени от червената мафия, празнували съвсем скоро. И здраво. Защото Валентин Златев имал рожден ден, а сред важните гости от родната мафия били бай Бойко Борисов и Георги Първанов-ГОЦЕ. Яли, пили и се веселили … Как надо, по баронски и чалгаджийски, по ловджийски и милионерски. Защото ОНИ наистина дружат, действат заедно и дружно, значи ….
Това е част от скритата картинка, в която са се окопали ограбилите и все още ограбващите България. А ЗАЩО всеки ден ни разиграват театър ??? Уж се карат, уж се критикуват …. За тъпи ли ни мислят, или дотолкова са се самозабравили, че не им пука какво говорят и как крадат ??? Или пък защото е наистина лесно да ни „отстрелят“, след като имат цялата власт, медиите, съда, прокуратурата и т.н…..   
Заключението: ТЕ са на една маса, ТЯХНАТА маса, пируват и се разпореждат, а нас ….   кучета ни ЯЛИ … И не само те. При това всеки божи ден. Нови и по-високи данъци, такси, цени…., по-ниски стипендии, заплати, доходи, ширеща се безработица, престъпност … Народе ?????

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.