ЛУД ли е Никола Филчев ???

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Никола ФИЛЧЕВ Е НЕнормален, почти луд. И това е очевидно, дори без да се позоваваме на жълтите му документи. Но Е СЛУГА на червената мафия. Затова той бе скрит в Казахстан от ГОЦЕ Първанов.

 

От „криминална приватизация“ Никола ФИЛЧЕВ разбира толкова, колкото СВИНЯ от кладенчова вода. Или колкото продавач в плод-зеленчук. За какъвто се представяше. Подхващайки отново тази тема, Филчев се надява да използва старите заблуди в своя защита. И старите анти – Костов рефлекси. ТРЯБВА да признаем, че въпреки репресиите, стотиците заведени преписки и прокурорски разследвания и преследвания за приватизация, особено след 2001 година, слугинажната прокуратура НИЩО не откри и никого РЕАЛНО НЕ осъди.   Не защото не искаше. Политическите поръчки, измислените обвинения и напъни се провалиха. Изцяло. 

 

Сега ФИЛЧЕВ отново спекулира и подхвърля фалшиви данни. Какви са фактите според официалната статистика ?? Към края на 1995 година държавните активи са за около 10-12 милиарда долара. В песимистичен вариант – 8 милиарда долара, в оптимистичен – около 14 милиарда долара. А КОЛКО са били дълговете на тези предприятия ?? Филчев НЕ казва. Не само защото не знае. Така са му поръчали. Само по закона ЗУНК Българската държава прие около 2 милиарда долара дългове. Ами останалите дългове на държавните предприятия за още 3-4 милиарда долара ?? И накрая: общо досега, за 17 години, са приватизирани около 66% от тези активи. А кешовите приходи от приватизацията са над 7 милиарда долара /виж страницата на АП в интернет/. Но Филчев и подобни не четат, те са говорители … Да не забравяме, че по масовата приватизация на ЖАН Виденов около 1000 предприятия бяха прехвърлени /подарени без пари, с ваучери/ на съмнителни фондове и лица, почти изцяло свързани с червената мафия. Филчев, Филчев, България не е в Средна Азия …..

 

Никола Филчев НЕ само трябва да бъде осъден – той трябва публично да бъде заклеймен, дори и бичуван ….. Заклеймен от всички нас, от обществото. Стига повече ФИЛЧЕВ-щина в държавата !!

 

В Европа сме, все пак ….

 

 

 

Снимки: svobodata.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.