ГЕРБ са втори отбор на червената мафия !!!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Cell in a Model Prison in the U.S.A., 1975, Henri Cartier-BressonГЕРБ са мутри, милиционери, трафиканти, чалгаджии и бизнесмени от подземен тип – ВСИЧКИТЕ под червен комунистически чадър !!! С изключение на „геройски загиналите“, т.е. отстреляните мулета. ГЕРБ, от своя страна, не закача топ-червената мафия като : В.Божков, Иванов от 6-то, Захариев, Галеви, Стойков, Илиев от КАТ, Добрев, Първанов, Гергов, ТИМ, Мулти и т.н. Само се имитира дейност – уж са дава на прокуратурата, т.е. на „прикриватурата“. Защото прокуратурата е 100% червена и на ДС и е яко корумпирана !!! Често юнакът Бойко Борисов казва: “ …. дал съм го на прокурор…“. Все едно – нищо. Имитации по ГЕРБ. 

БСП-ДС са топ-червената мафия, която е на най-високи места в енергетиката, контролира всички важни институции в държавата, контролира трафиците, тя е във фирми у нас и зад граница !!! Тя не закача мутрите на БОЙКО Борисов, както и самия него : за тъмното му мутренско минало, за трафиците и прането на пари, за Цветелинка и изпраните пари в СИ Банк и т.н. БСП-ДС също имитира анти-ГЕРБ действия …. 

Едните викат срещу другите, а те им го връщат. Играят си на опозиция и управляващи, а са едно и също. Все комунисти, все мафиоти. Разиграват ни театър. Уж са различни. Не случайно ГЕРБ се подкрепя безусловно от АТАКА !!! Логично дори. ТАКА няма да има измъкване !!! Капанът, който ни гласят, е комунисти мафиоти да ни управляват вечно. Или едните червени мафиоти, или другите мутри-мафиоти. „Проектът Бойко Борисов“ в действие …. 

Тодор Живков срещу Станишев-Първанов. ЦК на БКП срещу ВС на БСП. Дори ДС, сега като „новата“ ДанС, е раздвоена на кого да слугува. Все по-често бай Бойко Борисов заприличва на Уго Чавес. От наш, роден мутренски, чалгарски тип. Да живей, живей съциализЪма !!! Заедно с недоимъка. Мъка ….

Обречени сме , май ….

 

 

Снимка: Cell in a Model Prison in the U.S.A., 1975, Henri Cartier-Bresson

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.