Народни любимци с нежни имена. След „Тъпото” в топкласацията се подреди и „Лакомото”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Политически елитЛюбопитно ще е ако някой от маститите ни социолози, политолози и прочие хлевоусти анализатори на тъй нареченото „обществено мнение“, реши да изследва „генезиса“ на политическите псевдоними. Защото те са плод на електоралната любов и като такъв могат да бъдат чудесна рейтингова мерна единица. Доказателства за това са коментарите на над 30 читатели на „ФорумЪт“, дали своята оценка за народния избраник от обединената левица Спас Панчев, герой на нашата публикация „В тарифата „искам да съм депутат“ сумата е седем цифрена“: 

Електорат: Сега си обяснявам от къде идва самочувствието на посредствени хора, като споменатия спонсор и неговата изгаряща изгора!

Иво: до Спас.Защо не престанеш да крадеш?

Стоян: На този мазен помияр Спас Лакомото не му ли стигат далаверите във Военното министерство,та се захвана и с Комисията по хазарта. Проверете и неговата диплома – да не се окаже и тя фалшива, като на Цвета Хазарта.

Алексиев: Очевадна измама-заради тези фалшификации, Спас Панчев – Лакомото и Цветелина Костадинова- Хазарта са за затвора.

Аз от Шумен: Ало,коментиращите,вие никога няма да имате дявол в казана на Ада,защото тая роля ви се полага по рождение. Абе да не би да сте паднали на карти от този Спас, та сега злобеете? А то за картите се иска и… акъл. Я какви езици сте изплезили да грачите, бре, бре простотия българска.

Томов: В публичното пространство битува убеждението, че червеният земеделец Спас Лакомото е платил най-високата тарифа за влизане в парламента- около 5 милиона лева.

Краси: Цвета Хазарта ми поиска в прав текст 500 лева „за съдействие“ за получаване на разрешение, а след като отказах да и ги дам, ме бави около 3 месеца. За съжаление такава ни е държавицата.

Маги: България е страната на чудесата – вижте какъв феномен е тази Цветелина Костадинова, или както я там наричате „Цвета Хазарта“: по едно и също време работи на две места, учи редовно, взема две учебни години за една.За по-голяма измама не бях чувала досега.

Земеделец: Спас Лакомото си е купил партия-ЕООД: дава партийните помещения под наем, прибира тлъста субсидия и си я харчи по курви и по скъпарски заведения, прави се на мачо. А тази Цвета Хазарта е поредната му „съквартирантка“ с тази разлика, че по нищо не му отстъпва в далаверите.

 
Найденов: Ако сме истинска правова държава Спас Лакомото и Цвета Хазарта щяха отдавна вече да са клиенти на прокуратурата- изнесените факти в статията са точни, обективни и безкомпромисни. Браво на журналистическо то разследване.

Stoyanova: Браво на авторката страхотна статия! Странното е, защо иначе невзрачната госпожица Костадинова продължава успешно да се развива и при Тройната коалиция, и при Герб. Еми, кой освен 60- годишен би я харесал? Браво, какви успешни и образовани хора работят в Комисията по хазарта, че то за там образование не се иска, вземаш пари и ги даваш, където ти кажат, хубава позиция.

Нина: Написаното във Форумът е 100% истина! Да, Цвета Костадинова и сестра й са известни с лековатото си поведени и самочувствието без покритие в цял Ловеч, че вече и в София. Ако ги питаш и двете са завършили Харвард с отличие,защо се допускат такива хора на отговорни позиции! Оставете Цвета да работи на Автогарата, ако иска може да се прехвърли и на гарата, за там е подходяща и има нужната квалификация.

Георги Желев: Спас Лакомото го познавам от ученическите години – изключително неморален, алчен, нечистоплътен човек, болен кариерист.А неговата“изгора“ Цвета Хазарта мога само да я съжалявам за изгубената младост, попаднала е на най- неподходящия човек.По пътя, по който е поела, с тези фалшификации, измами и далавери ще я отведат до едно сигурно и топло място,с оскъдна дневна светлина.

Снежана Алексиева: Цветелина Костадинова- Цвета Хазарта е най- наглото, арогантно и вулгарно същество, което съм срещала в живота си. Винаги, когато са били разпределяни при нея преписки, свързани с дейността на нашата фирма, ни е създавала проблеми от всякакъв род, докато не си получи пая от 500 до 1000 лева.

Цвета Хазарта: Гледам този червендалест селяк Спас Панчев – типичен цървул и му се чудя на самочувствието- да си показва грозноватата муцуна на сцената на политическия театър.Защо бе Спасе ,след като се награби и накраде от разбойническата приватизация не си стоя в земеделската дупка,а се набута в политиката? Отговорът е един – от лакомия,затова си известен като Спас Лакомото в земеделските среди!Груба грешка!Сега си в лъча на политическия прожектор и трябва да попълваш декларация пред Сметната палата.След разследването на Главна прокуратура и Данъчната администрация ще се разкрие огромната разлика между декларираното и откраднатото от теб като заместник- министър на Министерството на отбраната и „приватизираното“ аптечно управление Велико Търново. А да не забравя да спомена и военния завод“Аркус“, където си основен акционер.Чувам, че си искал да обединяваш земеделските партии в една под твоето мъдро ръководство. Бедни селяко за нищо не ставаш, ако Александър Стамболийски разбере, че ти оглавяваш ЗС „Александър Стамболийски“ ще се обърне в гроба.Тежко и горко но българските земеделски стопани ако се налага ти да защитаваш техните права и интереси в Народното събрание. Послушай съвета ми – бягай от политиката надалече, не е лъжица за твоята лакома уста.Спасявай се навреме,защото после ще стане късно.

Асен Мичев: Спас Панчев-Лакомото е впрегнал целия си престъпен потенциал,за да попречи на разследващите органи да разкрият документалните престъпления и фалшификации на Цвета- Хазарта. Или с други думи казано – ще се опита да подкупи разследващите полицаи,а това също е престъпление.

Ралица: Такова лице Цветелина Костадинова никога не е работила при нас в Централна автогара- София. Служебната бележка, с която се е записала в търновския университет е фалшива, извършено е престъпление- документална измама.

Колега: Цвето, иди си! Освободи заеманото от теб работно место за някой образован,почтен и честен държавен служител, който ще се издържа с работната си заплата, а не от далавери като теб.Ти си имаш спонсор – Спас- Лакомото, шейсет и петгодишен милионер, един от най-богатите хора в България. Можеш и да не работиш, почивай си.

Екс приятел: Цвете, 5-6 години в Комисията по хазарта са ти достатъчни, няма ли кой да те разкара от там? Време е за свежи кадри! Поздравление за новото ти гадже бай Спас, от всички 20 с които си спала, този ти е „най-готиния“ приятел! Съжалявам те!

Елеонора Трифонова: През 2006-а година се дипломирах като студентка редовно обучение във ВТУ“Св.св.Кирил и Методи“ специалност „Стопанско управление“. По време на следването никога не съм срещала въпросната Цветелина Костадинова, тя просто не е учила при нас. Ние всички колеги,завършили нашата специалност редовно обучение, прекрасно се познаваме.

полк.Маринов: Спас Панчев-Лакомото е като Лъчо- Мозъка – единият покровителства корупционна схема в митниците,а другият в хазарта.Трябва да се вземе депутатския имунитет на Лакомото,а Цвета-Хазарта да се уволни,за да не пречат на разследването.

Виолета: Спас Панчев-Лакомото и Лъчезар Иванов – Лъчо Мозъка, са си приятелчета,виждала съм ги заедно в ресторант „Истанбул“ в хотел „Кемпински“ .Според мен хора с псевдоними нямат място в българската политика, с едно изключение – Гошо Тъпото, но той все пак си е класика в жанра.

Младенов: Дано най-сетне да има възмездие за тези измамници Спас Лакомото и Цвета Хазарта – използуването на документи с невярно съдържание е лесно доказуемо престъпление, стига само прокуратурата и разследващите органи да не си затварят очите.Спас Лакомото ще се опита да ги корумпира.

Боби: Спас Лакомото се опитва да подкупи новите шефове на Държавната комисия по хазарта,за да потулят скандала с фалшивата диплома на Цвета Хазарта и да не я уволнят дисциплинарно. Лакомото е вкарал в действие целия си арсенал от престъпни методи за натиск и шантаж,за да се измъкнат с Цвета Хазарта от прокурорското разследване.

Ивайло Василев: Инспекторатът на Министерството на финансите извърши проверка на място във Великотърновски я и Габровския технически университет, при която бе установено по безспорен начин, че дипломата на Цветелина Костадинова/ Цвета Хазарта/ е абсолютно фалшива.

Димитър: Мои колеги, собственици на хазартни обекти/зали с игрални автомати/ от Старозагорски регион са ми споделяли, че по време на предизборната кампания 2009 г.са били рекетирани от Цвета Хазарта и Спас Лакомото и са им плащали големи суми. Лакомото стана депутат от Стара Загора.

Атанас: Спасе, много си я закъсал,“ земеделецо“ ,откажи се от имунитета си и се махай от парламента, защото го срамиш! В Народното събрание няма място за хора, които се занимават с фалшификации и документални измами, няма място за теб и в земеделското движение!

Проф.Даскалов: Цветелина Костадинова беше наша студентка в специалност „Публична администрация“, факултет „Стопански“ на Технически университет- Габрово. Същата загуби студентските си права в трети курс, като има само 7(седем) положени изпита. При тези обстоятелства е невъзможно прехвърлянето и във ВТУ, специалност „Стопанско управление“ редовно обучение – в конкретния случай става дума за подмяна на факултетни намера, използване на лични данни на друга наша студентка, от друга специалност, фалшифициране на подписи на колеги и т.н.

Илия Горчев: Скандалният политик Спас Панчев (Спас Лакомото) и любовницата му Цветелина Костадинова (Цвета Хазарта) са обект на досъдебно производство заради извършени фалшификации и участие в корупционни схеми.

Галя: През миналата година работих като крупие в една игрална зала в град Раднево и съм чувала, че шефовете събират и дават пари на този депутат Спас Панчев.

Петя: Фалшификациите продължават – Спас Лакомото е уредил фалшив болничен лист на Цвета Хазарта,за да не могат да й връчат заповедта за дисциплинарно уволнение и да не се явява на разпити в СДВР, където е призована като обвиняема. В същото време,“болната“ Цвета по цял ден обикаля по магазини и лъскави заведения с новия си джип „Нисан“.

Тошко: Спас Панчев-Лакомото е измамник, фалшификатор и крадец. Цялата му престъпна дейност досега беше добре прикрита и законспирирана, но излезе на светло след разкритите фалшификации на съпругата му Цвета Хазарта.

Иван Иванов: В Регионална дирекция на вътрешните работи – Велико Търново са събрани над 200 страници със сигнали за многобройни далавери и престъпления, извършени от Спас Панчев-Лакомото през последните няколко години.

Боби: Уволниха дисциплинарно Цвета Хазарта. Отива на съд за извършени от нея измами и фалшификации. Да се готви съучастникът й Спас Лакомото!

Илиев: Спас Панчев-Лакомото и Цвета Хазарта вече са клиенти на прокуратурата и срещу тях се води разследване от СДВР.За да не се потулят нещата е необходимо активно наблюдение на процеса от страна на медиите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.