Пенсионна реформа по мутренски !!!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Пенсионна реформаНовата групировка ГЕРБ ни управлява по правилата на бившите ВИС, СИК и Болкан, по методите на ИПОН и Скорпио….. Със заплахи, ругатни и яко скубане – всеки божи ден.
Вдигането на осигурителния стаж на 37 и 40 години е ГЕНОЦИД и скрито НАМАЛЯВАНЕ на пенсиите !!! Не само че ще е трудно достижимо за поне 20-30% от хората, но и ще ги удари финансово. ЗАЩО ?? Ако беше вдигната възрастта, то при достигане на годините при по-малкия изискуем стаж, пенсиониращите се ще си получат пенсията. СЕГА при новите нива, за всяка недостигаща година, пенсията ще се намалява с 2% !!! Т.е. замисленото вдигане на стажа ще доведе, в случай на недостигане на 37/40 години стаж, до намаляване на пенсията с 6% за трите нови, въведени по мутренски години !!!
ЗАЩО синдикатите спят ????
От друга страна, държавата не плаща собствените си вноски !!! Не ги плаща редовно, закъснява, а за военни и други категории изобщо не плаща !!!!! Над 1 милион хора от малцинствата, предимно цигани, нередовно заети и безработни, не се осигуряват !!! КЪДЕ е държавата и какво прави, за да реши този проблем ???? Цялата система лежи на работещите Българи, които сега ще трябва да изпият поредната горчива чаша. ГЕРБаво питие, сервирано ни безцеремонно, но със загриженост за „реформа“ от ГЕРБавата мафия.
В същото време, топ-мафията е недосегаема и все по нахално ни се натрапва по „бизнесменски“, Руско-Съветските проекти са в подем, а ляво комунистическите идеи на управляващата клика напомнят все повече времената на социализЪма на Тодор Живков….. Дали Бойко Борисов не е основен разпространител на тази зараза ??? Или ГЕРБавите милиционери, агенти, охранители и чалгаджии също са избрани разпространители на болестта, с всичките й метастази ????
Какво мислите по въпроса ????

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.