ГЛУПОСТТА Е КАТО РЪЖДАТА – И ДА Я БОЯДИСАШ ПАК ИЗБИВА

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Moi non plusБеше само въпрос на време министрите и депутатите да си покажат рогата. Вятърът на времето издуха гуглите и каскетите на властимащите и рогата им се видяха. Върви после доказвай, че току-що са пораснали. Един обикновен Трактор ги попиля като стой, та гледай.

Ами ако беше умна машина, а не Трактор?

Пълната липса на политически и експертни качества на кабинета и парламентарната група лъсна като тиган на месечина. Качествата могат да бъдат скрити, но глупостта – не. Още повече, когато управляваш. И още повече, когато имаш вредния селски навик да се хвалиш колко си умен, смел и велик.

Всички знаят, че аз съм последният човек, който ще каже добра дума за Трактора. Но в случая просто анализирам ситуацията, в която се намират Цветанов и Борисов.

Цветанов като ощипана ученичка започна да обяснява какви имоти има и как ги е придобил. Само дето не се сети за обясни защо са му. И никой не го попита за това. Да имаш шест апартамента, вила на три ката и два гаража не е лошо. Но не е нито умно, нито перспективно, нито обяснимо. За семейство от 4 човека четири апартамента са предостатъчни.

Макар, че в тези кризави години да плащаш режийни на 4 апартамента не е най-умното нещо. Това говори за

 

притчата за заровените таланти

 

Къде-къде е по-умно и печелившо е да си вложиш парите в нещо, което ще ти носи пари. На всеки нормален човек беше ясно, че в една столица, където има построени над 80 хиляди непродадени апартаменти, цените на жилищата ще паднат. Не! Ще се сринат. Само за Цветанчо това не беше ясно.

Да купиш два апартамента през 2008 г.,при положение, че имаш още 4 е голяма глупост. Те нито ще си вдигнат цените, нито ще си върнат средствата, ако се дадат под наем, още повече, ако са купени с кредит от банка. На всички е ясно, че имоти се купуват когато са евтини и се очаква да поскъпнат или когато трябва да изпереш едни пари.

Сам по себе си спортът не е лошо нещо. Но трябва и да се чете. Много да се чете. Защото хъсът да победиш в спорта е достатъчен, но за политиката и бизнеса трябват и познания. Задълбочени познания! А физкултурникът най-често си остава по манталитет един обикновен физкултурник. Както и пожарникарят си остава огнеборец, началник на маркуч. И двамата са емоционално рефлективни и най-напред правят нещо, а след това мислят, ако могат.

 

Защо трябваше да арестуват журналиста на в. „Машинотракторна галерия“?

 

Защо си изтърва нервите? Защо прави невероятна реклама на личния си враг? Нима е от много ум? Точно обратното. Но най-напред трябва да стъпи накриво, че чак тогава да се сети за това.

Как работят хората на Цветанов?

В Перник имало три пъти!!! по-малко проститутки, отколкото в Ямбол, твърдят подчинените на Цецо. Т.е. имало 2 проститутки. Браво! Хвала! При това двата града са еднакви по население. В Перник живеят 90 182 души, а в Ямбол – 90 004 души. В Перник има университет, в Ямбол, обаче – няма. В университетския град Перник имало само две проститутки. Значи образованието променя жените и от проститутки ги прави игуменки. Но има и друга версия, че в Перник жулят само ракия, а в Ямбол натискат повече виното. Тук нещата намирисват на нещо гнило. Или мъжете на Перник предпочитат твърдото по

 

руската система „Рожденный пить – ебать не может!“

 

или онанизмът е стратегическо направление на перничани, или пернишката полиция иска поголовно пенсиониране. Аз знам, че всяко ченге крие по една проститутка, от която печели и от време на време получава безплатно кеф. Което означава, че проститутките в Перник са с две повече от ченгетата, защото няма щат в пернишката полиция. По този начин можем с абсолютна точност да разберем реалното количество на проститутки в Перник. Че то направо да си ги изберат за общински съветнички тези две труженички на семеотделянето и успокоителки на семейства! Така ще се изравнят с политическите проститутки, които от десетилетия властват за наша сметка. Или да ги сложат на щат в новия университет за забавление на чуждестранните студенти. Да вземат пример от Ямбол. Там проститутките са с 4 повече от ченгетата. И ако иска Цецо да свали проституцията в Ямбол до рекорда на Перник, трябва да назначи още 4 униформени. Гениално просто и лесно правило да се бориш с проституцията.

Накрая ще завърша с една молба:

Моля ви, не плюйте Гоце Първанов. Той е железен мъж, защото е от Пернишко – от плюнките бързо ръждясва и трябва непрекъснато да го пребоядисват. Не плюйте и по Бойко Борисов и Цветан Цветанов. И те са близо до Перник и са стоманени мъжаги, но не са от хром-никел и също ръждясват. И като се движат ръждясали скърцат. Заплювайте Симеон Дянков.

Той е пластмасов и е брониран срещу ръжда.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.