ПЕПЕРУДА ВИ ЛЕЛИНА!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

ПЕПЕРУДА  ВИ  ЛЕЛИНА!Не се стряскате от нищо, а? Мислите, че като сте тарикати все някак ще минете метър, като ви притиснат до стената? Така е било до сега, защо да се променят нещата от сега нататък?

   Ориенталският манталитет на българина никога няма да го допусне в лоното на Европа. Той може да се нарича европеец, може да е член на тоя и още няколко съюза, но в същността си остава дребен келепирджия и мошеник по душа и порода.

Ако само на един от хилядите тарикати му хрумнеше да превърне Искър в свещена река като Ганг, резултатите биха били изумителни. Защото ние каквато и измама да правим, я изпипваме перфектно, за разлика от свършената от нас работа. Щяхме да намерим стотици начини за да убедим туристите, че тялото, душата и всички чакри се пречистват, и дори да сме се отклонили от правия път, след като се потопим в свещения Искър, вече ще сме други хора.

Към нас биха тръгнали престъпници от цял свят с цел да се пречистят поне малко от ВЕЛИКАТА ПОКВАРА – алчност за пари и власт. Бихме печелили повече отколкото ако продавахме наркотици, оръжие или женска плът, но такива стратези у нас за съжаление липсват. Бихме се превърнали в Клондайк на Балканите, но защо да прибягваме до толкова сложни мушандии, след като до момента държавата се точи толкова лесно, все едно е зелева каца. През изминалите двадесет години, така наречените „политици“ крадоха толкова елементарно и безнаказано, че се сметнаха едва ли не за богоизбрани. Имаха подходяща среда и се възползваха от нея. Ние българите показахме на себе си и света, че и чеп за зеле не става от нас, що се отнася до общество и държава. Качвахме се във влакчето на ужасите, управлявано от некомпетентни машинисти от всякакви партии, пищяхме, псувахме и пак гласувахме. Катастрофирахме и без да търсим отговорност за безобразията от управляващите, пак и пак, и пак продължавахме да гласуваме за „нови“ и стари мошеници и лъжци. Дотам се изродиха гнусните начини за непочтено обогатяване за сметка на народа от партиите, че те от години вече дори проформа не си правят труд да пишат и представят програми за развитие на страната и нацията. Целите им са насочени единствено в манипулирането на определени групи хора, евентуално гласуващи за тях. Резултатът след всяко управление е един и същ: КАТАСТРОФА, КРИЗА и БЕДНОСТ! Най-вече духовна бедност. След управлението на ГЕРБ ще е още по-зле! Защото няма да има на кого да повярваме макар да знаем, че отново ни лъже.

Затова на всички бивши, сегашни и бъдещи политици ПЕПЕРУДА ВИ ЛЕЛИНА!

Ако поне веднъж покажем магарешкия си балкански инат, НЕ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМЕ на следващите избори! Така не бихме се срамували да гледаме поне децата и внуците си.

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.