Труп на мъж или мъж на трупчета

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Само след минути продължаваме с любимата ви игра, скъпи слушатели, но преди това едно важно съобщение от Министерството на загубените хора (МЗХ).

Днес в района на Софийския университет е намерен труп на мъж. Висок е около 1,80, добре сложен, с идеални пропорции според одобрените наскоро от депутатите Изисквания на Идеалната Жена (ИИЖ) – Окръжно №. N Облечен е със скъп черен балтон и марков костюм. Носи чанта с лаптоп и торбичка с покупки – печен паламуд, бутилка френско вино и луксозни шоколадови бонбони. Загинал е при сблъсък с автомобил, докато говори с несъобразена скорост по мобилния си телефон.

 Установено е, че минути преди това е закупил хортензия, розова на цвят. Подлежи органите на реда да изяснят в коя ръка точно е носел саксията преди катастрофата. Работата по случая продължава.

**
Верче, махни го това радио, само гадости говорят, не искам да слушам. Горкичкият, жалко за бонбоните и виното. Моят все в колата си се вози, не обича да си цапа обувките, а този пеша тръгнал из улиците…
Даа… Не останаха свестни мъже вече. Добре че жените днес знаем какво искаме и сме напълно независими. Ето, аз например си имам хубава кариера, чудесна заплата, наскоро ми подариха и апартамент. Сама решавам всичко в този живот и не се съобразявам с никой. На 25 съм, имам три дипломи, а скоро ще си купя и порше. А ти, мила моя, още се оглеждай!
Изобщо не ти разбирам приоритетите в живота. Ако продължаваш така да я караш с мъжете нищо няма да постигнеш. И не разбирам, честно да ти кажа, какво имаш предвид като казваш, че Иван е като хвърчащо листче за секс-разядка? Извинявай, аз имам две висши, но наистина не схващам. Какъв ти е проблемът по-точно? Виждате се, забавлявате се, той ти прави скъпи подаръци. Какво повече искаш? Ама ти малко наивничка си падаш и за това си една такава отнесена. Някакви паразитни представи имаш за живота, много ненужни книги си чела, Но нищо, ако по-често се завърташ покрай мене ще те направя да заприличаш на жена. Макар, че познавам и други загубени като тебе. Особено един Жоро, направо се е побъркало това момче. Искал да се влюби, мечтаел за голямо семейство и не знам си още какво, ама парите нещо не му достигат. Е, няма как да му стигат – на 22 е, учи като изоглавен, работи по строежите. Ами как ще си хване жена тогава? Да развърти един хубав бизнес, да си поизтупа малко главата от тия бръмбари за сватби и деца, другите глупости, така и не ги запомних….

**
Останете на нашата честота, защото отново имаме спешно съобщение от Министерството на загубените хора.
Загубена е жена. Слаба, стройна, с прясно имплантиран силикон, с идеални пропорции, според наскоро одобрените от депутатите стандарти ПУ № 69 на Големия Супер Мъж (ГСМ). В чантата й е намерена златна карта за членство в Дружеството на еманциПатките, наръчник на нискокалорийно хранене, два чифта луксозно бельо, дребни монети от по 100 лв. и повредено с лак за нокти GPS-устройство.
Работата по случая ще бъде поета от компетентните членове на съдебните органи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.