От лъжи виждате докъде се стига!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

От лъжи виждате докъде се стига!Тази карикатура как КГБ кацна отново на мустаците на Сталин ми я изпрати по имейла през далечната вече 2005 година непрежалимият Владимир Буковски. Това е 5 години след като Путин узурпира властта. Не е да не сме предупреждавали. В България – ясно, никой не го интересуваше освен малцината, които пишехме и превеждахме за Още. инфо. Но западните политици не искаха и да чуят това, за което ги предупреждаваха малобройните, но качествени руски журналисти, правозащитници и все още живите бивши политически затворници (които наричаха съветски дисиденти; не бяха дисиденти, а зек, има разлика – зек на руски жаргон означава затворник).

Сега голяма част от зековете вече не са между нас, а що се отнася до руските журналисти, правозащитници и политици, които разобличаваха Путин, огромна част от тях вече са убити, отровени, разстреляни и т.н. По рецептата на Сталин.

Ето я карикатурата – КГБ, чиито кадри и методи наследи путинското ФСБ, кацнало на мустаците на Сталин.

У нас готвеха по същата рецепта, ама малко по-мудно и прикрито, че не вървеше хептен през просото.

Иначе, поводът за карикатурата е поставянето на паметник на Сталин – при положение, че дори през съветската епоха Сталин бе отречен заради чудовищните си престъпления.

А у нас, помните ли как също взеха да никнат като гъби паметници на съветски терористи и пр. И до днес още се опитват да изперат биографията на Вапцаров и да се правят на луди, зер не знаят, че сам и с гордост си е признал как се е готвел да воюва на страната на СССР срещу България в случай на война, заради което е укривал съветски въоръжени терористи, пренасял и укривал оръжие и бомби, взривни вещества и пр. И всичко това заради единия съветски идеализъм , подплатен с много куфари с пари!

Голям идеализъм, голямо нещо! Платено национално предателство, това е!

Какво се правите на луди в България всички „вапцароведи“?

Докога с тези лъжи? Ама поет бил!

Ами да беше си останал поет, никой не го е съдил и осъждал заради поезията му, макар и просъветска и пропагандна.

А за тероризъм и шпионаж в полза на чужда тоталитарна държава, зинала да погълне целия свят досущ като Третия Райх на Хитлер, с когото заедно подпалиха Втората световна война!

Лъжи!

От лъжи виждате докъде се стига!

До разрушени жилищни сгради, избити и осакатени хора, съсипани човешки съдби. Стига лъжи вече.

 

 

 

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.