Интернет е свобода и възможност да се съхраните себе си

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Илиян Василев Още веднъж по темата. Забелязвате ли напоследък, че от централните електронни и от централните печатни издания се лее синхронна атака срещу социалните мрежи – не можело да им се вярва, нямало правила, подвеждали хората и т.н. Както посочвам в тази статия имате всички възможности да се откъснете от централния контрол и да им скъсате билета. Затова и започнаха да изпращат масово вируси – за да Ви откажат от ФБ, туит и пр. Активираха армията от тролове буквално, за да задръстят общуването Ви в социалните мрежи.

В паника са, защото получавате преимуществено информация през нета, не вярвате на облъчванията от печатните им издания и контролираните от тях ТВ канали. Социалните мрежи ги лишават от власт над умовете и сърцата на хората. А това е опасно – особено пред избори.

Не казвам, че всичко в социалните мрежи, което блести е злато. Само, че имате прекрасния бутон блокирай – опция, която нямате с централната власт и правителството.

Интернет е свобода и възможност да се съхраните себе си. Това е като с централното електроснабдяване – те си мислят, че могат безкрайно да Ви доят и контролират, но вече имате опциите да се изолирате от тяхната мрежа.

Е, как повече хора да не получават информация от социалните мрежи, когато централните медии продължават да мълчат за ултиматума на Путин. Не казаха нищо за писмото на Цветан Василев, не обелиха дума за 50-те милиона долара „подкуп“ на Борисов от ВТБ. Те си мислят, че контролират средата като контролират централните медии. Да, ама не /да споменем с добро големия Петко Бочаров/. Мигрирайте масово в мрежите – споделяйте, реагирайте – освободете се от Техните окови.

Най-големият шанс на човечеството е, че авторитарните режими винаги са подценявали и недоразбирали възможностите на технологиите.

Остава опцията Борисов да се ердоганизира или путинизира – тя не е за подценяване, но няма кой да му позволи от ЕС и НАТО.

 

 

Илиян Василев

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.