Чудесни християнски празници си изкарваме

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Чудесни християнски празници си изкарвамеСветъл понеделник. Денят започна така: литийно шествие по НОВА, сълзи, мъка, страдание, на иконата и откраднали златото, жена плаче, хората се лекуват. От студиото превключват в Русе, където чудодейно набили в ефир мошеник миналата седмица. В близък план една от билите го: – Къв бой, бе, малко му е! Редуват се кадри от ритници в корема с кадри с ритници в главата. Набитият и набилите го нямат общо с полицията, нито тя с тях.

След това попадам на мъжествената лежанка на Бареков, рекап на Волен и Карбовски по темата „Путин е истински държавник“, затова вън педерасите от църквата и рекап на Кеворкян и Дамбазки по темата „нищо не можем да им праим на циганите заради тия, дето се разхождат по жълтите павета“.

Сега открили пък мощите на Св. Варвара, навреме за новия туристически сезон, че иначе руснаците ще идат на лоукоста в Крим.

Иначе кметицата не ми отговори дали графитите „обичаме те чичу Ади“ са част от празничната украса по случай рождения ден на Хитлер, но пък в Севлиево си празнуваха със свастика върху общината-дискотека.

Та така, чудесни християнски празници си изкарваме.

 

 

 

+ФорумЪт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.