Вече всички сте чипирани

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Вече всички сте чипираниЧета, постове от мои съмишленици, че не било сахарски пясък, а метални прашинки. Които дишаме. После ония пускат магнитите и става страшно. Инсулти, инфаркти и трипер. И съм бесен. Братя, не вирвайте в тъпи теории. Аз още вярвам в силата на кемтрейлса, макар че сахарските пясъци се опитаха да го преборят.

Сега ще ви обясня за какво става реч. Кемтрейлсът е измислен от ОНИЯ. За да ни подчинят, а не да ни уморят. Ръсат ни и ставаме безволеви роби. И работим цял живот. Работим, а не мрем. Ако ни уморат, кой ще им работи? Но тук се появи Русия. Руските учени установиха, че кемтрейлс в сахарски песък не вирее. И помолиха братята араби от Северна Африка за помощ. След това им изпратиха безаналогови руски смукалки и духалки, създадени след като безаналогови рускини споделили богатия си опит за смукането и духането. Смукалодухалките бяха монтирани на 89 места в Сахара. Изсмукаха от пустинята най-фините частици пясък и ги издухаха в небето над плоската земя. И с кемтрейлса се свърши. Докато в небето имаше песък, немаше грам кемтрейлс. Но ОНИЯ не спяха. Мъск усети момента, и изръси от ракетите си трилион трилиона милиарда метални чипа, маскирани кото пясък. Чиповете се смесиха с пясъка и ние ги вдишахме. Така усилията му се увенчаха с успех. Вече всички сте чипирани. Гейтс пък сложи ваксините си в метални капсули, маскирани като пясък и стана същото. Ваксинира ни. А аз съм ужасен от това, което стана. Седнах и се замислих как да спася човечеството и в частност най-мъдрия и древен народ. БЪЛГАРСКИЯ. Седя и мисля. Нали съм мъдър българин. Но нищо не мисля. После се чудя как Гейтс и Мъск се чистят от чипове и ваксини. И тогава попадам на едно видео. Как българин слага един магнит на пясъка и по него се полепва нещо, приличаща на пясък. И в главата ми се появява най-простото решение на света.

 

Братя, магнитите ще ни спасят! Един най-обикновен магнит за 27 секунди ще извади от телата ни и чиповете, и ваксините. Вече пробвах. Чувствам се чудесно, а по магнита открих 59 чипа и 93 ваксини. Ако ми не вервате, може да ги преброите!

 

Магнитски ще спаси България. Опа! Грешка. Магнитите ще ни спасят.

 

Роси Антов-доктор по медицина. Специалист по медузомозъчни болести.

Роси Антов /дивак турлак/

Деда Ванга Нюз – Блог на Роси Антов

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.