В ПЛЕН НА АНАРХИЯТА

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

В  ПЛЕН  НА  АНАРХИЯТААко сега се направи независимо социологическо проучване, колко българи биха желали да НЕ живеят в родината и по-точно, колко искат да живеят тук, но да нямат тия управляващи, познайте какъв процент ще се получи! Ако в проучването се включи и отношението на хората към БСП, ДПС, ГЕРБ, РЗС, СДС и останалите политически паразити, ще произлезе някакъв непонятен парадокс. Защото 90% от „лошият материал” просто ще се отрече от тях, независимо, че биват избирани с гласовете му. Проблемите ни са много, но най-страшен от всички е наличието на партийци в държавата. Присъствието на такива индивиди отдавна се обезсмисли в буквалната си същност. Сега се събират група пристрастени към кражбите в особено големи размери същества, без родова памет, класова принадлежност и каквито, и да било нравствени критерии. Те са готови на всичко, за да „управляват” и ако бъдем по-точни, за да крадат.

Лъжата е тяхното средство, а кражбата – крайната им цел. Затова у нас просперира анархията. Показното погазване на закони, правила и ред, абсолютната безнаказаност на крупните престъпници, са идеалната среда за развитие на корупция, политическа хамелеонщина, престъпност и безмерна наглост. Каквито и захаросани, гелосани и мазни приказки да ви говори който и да е съвременен български политик, то е за да ви измами и да гласувате за него. След това е ясно – с вашия глас, той може узаконено да граби, източва, заменя и пр., докато не го изместят други подобни нему тарикати.

        Все повече хора разбират, че политическата система у нас е порочна, а целите и са всякакви, но не и „за полза роду”! Край нея се опорочи и народа, който гледа да не остане назад и врътка всякакви далавери, подобно на избраните представители в Народното събрание, но в далеч по-малък мащаб. И както казва Алеко, всеки осъзнава, че и тия, и ония са маскари, но алтернатива няма, за се гласува с желание и гражданска активност. Те нарочно са така наредени нещата у нас, че да не може читав човек да се вреди във властта по никакъв начин. Представете си, ако свестни хора вземат властта и потърсят отговорност от всички бивши „управляващи”! Нали тогава всички бивши депутати, министри, премиери и президенти ще се отзоват директно в затвора! Нали по един или друг начин, те и наследниците им ще трябва да върнат заграбеното!

         И помислете само за миг докъде сме я докарали!!!

   За нашите, български управляващи да говорим като за НАЙ – ГОЛЕМИТЕ СИ ВРАГОВЕ, поради простата причина, че ТЕ СА ТАКИВА!

  

   И ако все пак някой ден се случи подобно невъзможно събитие, едва тогава многострадалния българин ще разбере какво значи истинска ДЕИМОКРАЦИЯ ! Дотогава просто ще си тънем в блатото на анархията, ще псуваме по форумите и живота ще си минава без нас в истинския смисъл на думата – пълен не само с обида и болка, но изпълнен със спокойствие, сигурност и щастие, постигнато с резултатите от честния ни труд.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.