ГОЛА РОМАНТИКА

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

NudaСъбудих се с мисълта, че съм ужасен човек. После ме успокоиха, че наистина съм ужасен човек. След това денят ми мина обичайно – като на всеки тъпак, които си прави неговите неща. После дойде нощта, а с нощта идва и романтиката. Сега, не ме разбирай погрешно – ама от романтика и от любов не разбираш нищо. Повече романтика има мушкатото, от колкото в чаровните ти пърхащи мигли. Иначе и двете са мъхести.

Харесва ми да те гледам докато спиш, тогава си естествена. Мислиш, че си сама. И пак нищо не разбираш. Кога за последно си обичала? Онзи ден? Сериозно… Не се събуждай, харесваш ми когато спиш. Когато си будна трябва да съм лош или добър. Трябва да се нося по позите ти, а ти да реагираш и ако всичко се е разиграло добре – портите на рая се отварят и от там ме приветстват срамни устни. Ако не – безсрамни и чувство на досада. А тя е взаимна. Нали ти казах, че съм ужасен човек!

Не ме наказвай, цял живот някой ме наказва. Толкова е скучно. Тези неща са за слабаците, за мухльовците дето искат внимание от някой, който дори не харесват. Жалка и унизителна паплач. Не желая да те виждам така. Обижда ме. Обижда ме, че още присъствам, не съм обърнал гръб преди това.

Романтика… Не е романтично да ти поднесат цвете за да те изчукат в някоя каравана. Не е романтично да режеш косите си защото някой те е счупил. Не режи косите си, толкова да ги обичам. Не, не смей – във тях се нося, във тях и мирис на жена. Във топлината на любима, на шепота, дъха. Сладката въздишка, блясъка на кожа, ласката на мънички ръце.

Не ръцете ти ме изваждат – глупостите, който може да издрънкаш за 60 секунди. Тогава си нищо. Убиец на мигове… Романтика? Романтиката не е да ти подаря цвете или зайче или катеричка или мечка или гълъб. Недай боже – да запомня безличната дата когато сме се запознали. Или да казвам, че си красива. Или да галя косите ти. Обичам косите ти скъпа, обичам ги, но това е просто копнеж. Романтика е да те целуна, когато искам да те убия. Когато те ненавиждам. Когато си гола, когато си нищо. Без любовта в очите ми. Сама и чужда. Неподозиращо сама. Безумно глупава очакваща шамари. Очакваща любов. Очакваща…

Мърда.

Искаш ли да ме нараниш? Още ли очакваш от мен? Още ли си тук?

Харесваш ми когато спиш. Така естествена си гола.

Само по една романтика от мен спряла стъпките ми да останат.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.