Без съвест, без любов… Безскрупулна „кучка“ на хоризонта!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

                                           Кога и как се случи? Как така изчезна вярата й в Нея, желанието да я срещне отново? Та кой не мечтае да я усеща с всяка фибра на тялото си, да обича страстно, всеотдайно, да бъде обичан? Възможно ли е наистина едно голямо разочарование и последващи го няколко малки, така да преобърнат съзнанието, същността на една жена?

     Наблюдавайки разни влюбени двойки с едни странни ухилени физиономии, Тя все се пита защо при тях я има (поне привидно), а при нея Любовта сякаш безвъзвратно изчезна? Мисли си как ли се чувства този, който разби сърцето й, по който толкова години копня, а сега той си живее живота с „неговата“. Дали някога е осъзнавал какво изпитваше Тя към него и какво й причини? След него Тя спря да обича! Така и не можа да срещне друг, на който би могла да каже „свещените“ думички. А и вече не вярва на никой!

      И така – година след година, в нея тези трепетни чувства угасваха, докато накрая от една непоправима романтичка, Тя се превърна в „кучката“, крадяща чужди мъже, правеща секс без любов. Превърна се в нещо, в което никога не е искала и не е вярвaла, че може да се превърне! Стана безскрупулна, спря да се срамува от себе си, а само от време на време се чуди докъде е стигнала и има ли още накъде да пропада.

     Наскоро Нейна приятелка й благодари за „нехристиянския съвет“, който й беше дала – съвет да изневери на мъжа си, след като изпитва такова непреодолимо желание, защото „все пак тези неща са нормални“!

     Кога започна да го приема  за „нормално“?  Кога стана такава, че да „върти“ не само един мъж, ами дори двама приятели? Омайва, прелъстява и после дори се надсмива на ситуацията! Гледа ги двамата как си говорят заедно, как вървят един до друг,шегуват си се, без да подозират, че Тя „държи“ и двамата. Има някакво скрито дори от Нея самата оръжие, което някак ги привлича. И на Нея това й харесва! Тя уж „невинно“ ги предизвиква да я искат и да прекрачват границата. Да, после те сигурно са гузни пред жените си, но Тя отдавна спря да има съвест! Духът на „кучката“ я е завладял тотално и не й пука!

     Дааа… Понякога я навестява едно странно чувство. Появяват се някакви странни, кратоктрайни проблясъци на мечти за любов, красиви моменти. Дори, като че ли вече има и ясен обект на желание, но не е сигурна дали го заслужава. Добро момче е, а Тя… Тя е просто тази, която изпитва непреодолимо желание да покорява чужди мъже. Да се надсмива над слабостта им. И някак все успява. Без любов, без особена тръпка, но ги прелъстява. И те я искат, и Тя ги иска. И се търсят. И се крият, и лъжат. Пък те нека после имат съвест. Тя няма! Знае, че е една „грешница“, че един ден тези неща ще й се връщат, но засега Тя си връща за обидите и раните, причинени на Нея. Знае, че това, което мисли, чувства и прави е осъдително, но… Засега все още е по-силно от нея и Тя е превърнала себе си в това, което никога не е харесвала.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.