А дали пирон в ковчега на „Мостстрой“ не е забила именно ОББ?!?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

КредитиБанката си има сериозни проблеми. Близките до нея знаят, че от една година решенията там се вземат от т.нар. „Комитет на акционерите“- представители на гръцките акционери, през които минават всички решения, свързани с банката- продукти, кредити, генерален мениджмънт! Същият този „Комитет на акционерите“ май се е захванал да порязва българския бизнес, който се обслужва от ОББ, като казва „НЕ“ на всяко искане за предоговаряне или преструктуриране на кредит и…. отказва да се отпускат заеми на компании с профил „селско стопанство“.
В тон с тази политика, от ОББ масово са направили изискуеми всички просрочени задължения, като са предали вземанията си за събиране на съдя-изпълнители!

А от понеделник, 11.10. 2010 г., същите тези акционери са уволнили четирима от седемте директора на дирекции в банката, която в момента май е изпаднала в управленски ступор!
Според мен се усеща паника в действията на ОББ- симптом за сериозни проблеми, които тепърва ще станат известни на всички!


 

„ФорумЪт“ очаква становището на кредитната институция, което да опровергае твърденията на нашия читател и изразените от него тревожни предположения.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.