ОЧЕВИДНО СМЕ НЕУДОБНИ

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

ОЧЕВИДНО СМЕ НЕУДОБНИЗАКРИТО ПИСМО

 

Към целокупния български народ… Винаги съм искал да изреча тази фраза. Знаех, че рано или късно ще имам своя шанс. Мислех съвсем други работи да ви пиша, но – на, събития се случват драги сънародници…. люде.

„ФорумЪт“ е бил атакуван не веднъж, но с далеч по-леки последици. Този път доста по-креативно. В резултат сайтът ни поне за известно време няма да присъства и няма да бъде индексиран от Гугъл. Ние пък няма да индексираме него. Но той няма как дори да забележи лекият ни протест, тъй като не ни индексира, както споменах по-горе.

Но ние ще продължим да индексираме, както до сега, всички нещастници, съсипващи таз държава, всички псевдо политици с псевдо убеждения и подобните им педали. Всички престъпници, далавераджии или просто мазночи, натрапващи гнусните си натури от ляво и от дясно. Няма да им пестим собственото си отвращение от цялата им дейност. И желанието да живеем по-добре. Без тях. Ще добавяме и малко творческа красота, защото светът не е само лош.

За да присъствате на това, трябва да запомните адреса ни. Поне към момента. Удобството да напишеш ключова дума в телефоният указател Гугъл няма да ви изпрати тук. Минаваме в нелегалност, адресът ни трябва да се разпространява от уста на уста, както като древните предания и песни.

Благодаря на всички автори, които не спестиха своите позиция и виждания. На всички мислещи и умеещи да четат хора. На вас, които не мълчите.

За нас е чест!

 

 

 

С уважение:

 

Виго

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.