РОЗОВАТА РОЗА

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Чухте ли новината? Как коя? Инджи пристига. Невероятната, очарователна, възхитителна, ослепителна, зашеметяваща, Сонгюл Йоден, демек, розовата роза. Каква по-хубава добавка от тази на розов сериал да закачите розова роза. Като добавим, че всички нашенски баби го гледат и с розови очила, то розовото филмче изпъква като детски памперс с „перла“ по средата.
Айде, народе!
Удряйте пети в тавана и елате да я посрещнете. Носете хляб и сол, мерудия и маргарин, но без мед, че момичето е на диета. Сакън да не тресне сто грама отгоре. Освен кулинарните салтанати и моливчета за автографи, носете и си и розови кърпички, в случай, че ви се насълзят очите от умиление.   
Каква всенародна любов се лее из нежните души на изстрадалото население, което според партиите се зове електорат, според чиновниците – данъкоплатец, а според телевизионните новинари – зрител. Бият се зверски в гърдите телевизиите и се пъчат с разните му там рейтинги, как, видите ли, този сериал се гледал от толкова и толкова хора. Само че това съревнование е безпредметно и безполезно, да не кажа направо тъжно, защото то отмерва аршина на сивото вещество на нацията.   Или по скоро грамажа. „Хляб и зрелища“ са крещели някога римляните, „хляб и зрелища“ повтарят и нашенските варвари и изсипват пълни кофи с помийна вода върху главите ни. Умилният народец мисли, че го пръскат с розова водица и се разтапя от сантимент.
Как да не въздъхнеш състрадателно, когато знаеш, че бедната Инджи получава по 80 хиляди евро за серия, а баба ми си брои жълтите стотинки от пенсия до пенсия. И гледа да икономисва от тока, от храната, от парното, от облеклото, от телефона, от жалкия си пенсионерски животец, на който Инджи ще вдигне адреналина само с ефирното си мяркане из софийските улици.
Заповядайте на посрещането, защото ще бъде забележително. Ще има розови фойерверки, розови усмивки и розови автографи. Розово ще си бършем сълзите и розово ще се прегръщаме по жълтите софийски павета.
Ако случайно изтървете събитието, поради ремонта на мрачното софийско метро или поради мрачните софийски задръствания, не се отчайвайте, дами и господа.
Все пак запазили сме си за посрещане и Розовата пантера Пинко.
А дотогава, приятни розови сънища!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.