КИФЛИ 69 – WE’LL ALWAYS HAVE PARIS!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Mirror, mirror on the wall...Сещате ли се за тез бедни създания, които се снимат сами в огледалото? Стига бе, не може да не се сещате. Всеки един от нас има поне един такъв – я съученик, я приятел, я роднина, я виж в огледалото. Лично аз винаги съм намирал това за жалка работа. Седиш си сам като пирон и се опитваш да се харесаш сам на себе си поне в една поза. А позата винаги е една – S образен гръб, присвити очи и стиснати напред устни, сякаш на тях виси външния дълг на страната – абе представете си нещо като застаряващ травестит, изпитващ жал към себе си и леко фиркан. Та това нещо никога не мож да смути иначе така чувствителната ми душа. Освен ако няма малко голота – квото и да си говорим, цицата си е цица, дори в чувал.

Ся Жени Калканджиева… Женя, Женечка и Маша! Мама вари каша, иска и Маша. Сипва в панички – ето има за всички. ТА! Жени Калканджиева онзи ден плесна красивата българка през топките със – „Самата тя се нарича красива или някои чужденци, на които им се виждат българките хубави, защото са лесни. Нашите момичета са като освирепели, като видят богат мъж, са готови да стоят на челна стойка в кръчмите. Българката е мързелива, не ѝ се работи, няма себеуважение, готова е на всичко за пари. Говоря най-вече за подрастващото поколение и именно това е най-тъжното.“. Не харесвам Женито, смятам, че си е парцал от класа. Обаче е парцал от КЛАСА!

И определено знае какво говори. На българката, като оставим душевният ѝ мир, който няма как да не е свързан с визията… Та като оставим това и липсва МАНИЕР. Ся знаете ли ко е маниер?

Ще ви обясня. Щот вашите разбирания може да са леко излишни. Всички искат да шибат една пощръклела жена, но на пощръклела жена, която умело контролира това всички ѝ се кланят – е ово е маниер. Той не е нещо вродено, не е инстинкт, то е ум. В най-чистия му първичен вид. И когато кажеш на Огледалната Пена, че евтинее, и ако обере розовото червило, емо прическата и тъпата стойка има потенциал да бъде класна – тя се подтиска или ядосва. Една угнетена жена с едно огледало, което трябва да ѝ каже, че е най-красива на земята. На това изречение мож да се разциврят само жените, мъжът казва – WE’LL ALWAYS HAVE PARIS, а в съзнанието му изплува образ, в който ти не участваш.

 

 Glimpse

 

ПС

За въпроси или забележки по темата се свържете с нас на: kifli@forumat-bg.com

Уверявам ви мейлът е съвсем реален и ще получите дискретен, но искрен отговор.

 

 

 

Photo: Vigo

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.