Бягство от победата

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

      The Amazing Race е любимото ми риалити. Ама най-най-любимото. От години ме застопорява пред телевизора и ме кара да се заканвам, че а са го направили в България, а съм се юрнала да участвам. Мъжът ми твърди, че не съм добре и категорически отказва да ми бъде партньор в тази ми мечта. Демек-хич няма доверие на способността ми да обикалям света, но голям праз – детето нали расте, пък и луди приятели – дал Господ.
  Когато Слави и ко съобщиха,че ще стартират чисто ново риалити, което не е това, което всички си мислят ,че е, нито за миг не ми мина през ума да се кастингувам. Не че нещо…ама аз надалече се меря – светът ми се обикаля – така де …Все пак в четвъртък реших да видя що за шоу се е получило от това, което не е онова, на което напомня.
Изводът -те такова шоу няма, ня-ма. Ако Славчовият екип продължи все така закодирано-въпросително-образователно да им задава ориентирите, подозирам че в най-скоро време драгият зрител тотално ще се отчае от нивото, до което се е сринал средностатистическия му сънародник.
Много ми беше полезно гледането, защото :
1. Разбрах, че Ботев май не е убит

2. Разбрах, че ако тръгна към Враца, обезателно трябва да мина през Пазарджик
3.Разбрах, че Черноризец Храбър е написал „История Славянобългарская“,  Софроний- „Рибния Буквар“, а Пайсий твърде вероятно е да е автор на :Житие и страдания грешного Софрония“
4. Разбрах, че всички дядковци по мегданите, които знаеха къде е убит Ботев, всъщност не са никакви дядковци, а подучени от Слави и ко лица, имащи единствената цел да подхлъзват участниците.
5. Разбрах, че това, което си мисля с образованието направо си се случва
6. Разбрах, че да си тъп не е никак смешно
7. Разбрах, че никога не е късно да станеш за резил
8. Разбрах, че военните трудно боравят с компас
9. Разбрах, че The Amazing Race  продължава да ми е любимото риалити.
10. Разбрах, че БИг Брадър може пасти да яде, защото няма хляб…не за друго

Гледах, гледах и, като един същински Юлиан Вучков, не вярвах на ушите си. Но какво да се прави – се ла средностатистическия булгаристанец.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.