Върнете ни Слави!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Аз лично се чувствам обиден, когато толкова нежна песен като Love of My Life на великия Фреди, седи и ми крещи в лицето като извратена кауза и знаме на слепотата!
Слепота на едни продуценти, които уж радеейки за висок морал и толерантност, правят смях от хора с наднормено тегло, умствена недостатъчност или просто такива, на които съдбата е дала по-малко.
Българинът е жалостив човечец. Може би понякога прекалено горд, самоуверен или просто нагъл. Но е жалостив. Грозно е, когато виждаме от него само тази наглост. Съчетана с бездарие, некадърност и треперейки за всяка стотинка, пусната в нелепите червени чашки на младите айдъли. Грозно е, когато политици, сринали България, излизат и наричат с умело подбрани думи нас недостойни. Грозно е, когато популярни хора ни втълпяват, че сме зли, лоши и фашисти, че искаме геноцид, само защото изразяваме собствено мнение.

 Грозно е, когато ни дават роли и ни определят така, както им е удобно само за да изпъкнат със собственото си бездарие. Грозно е, когато веселият конферанс получи власт.

Американците са най-добрите популисти. И не защото не им личи, или влагат сърцето си в това уж привидно добро. А защото вкарват блясък, сила или поне повече ефекти.
Къде е Деми Мур да извика сега – яж ми кура!
Простете, когато става въпрос за рок очаквам много. И наистина получих много. Твърде много!
От концерта и от цялото шоу. Шоу, което по презумпция трябва да е музикално. Да открива таланти, а не да изпъква с недъзи. Жалко за тези деца, които си влагат душата в това. Които се надяват да пеят и да радват публиката. Да се почувстват звезди или поне да опитат. Да дадат всичко от себе си и понякога, само понякога, да успеят да надминат оригинала.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.