Със забавна програма Областен информационен център – Пловдив отбелязва Европейската година на уменията 2023 г.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Със забавна програма Областен информационен център – Пловдив отбелязва Европейската година на уменията 2023 г.Забавни игри, предизвикателства и поредица от артистични прояви очакват пловдивчани и гостите на града на 30 май от 16.30 часа във Виенския павилион на Цар Симеоновата градина. Организаторите от Областен информационен център – Пловдив са се погрижили чрез поредица от изненади и забавна програма да демонстрират инициативата на Европейската комисия, която обяви 2023 г. за Европейска година на уменията.

В събитието „Умения за успех“ ще се включи неповторимият майстор на смеха и импровизациите – клоунът Кени, финалистът от „Гласът на България“ – Виктор Стамболов, Маг Бамбини, както и артистите от театър „Хенд“ и школата за народни танци „Луди млади“.

Освен забавната част от програмата, присъстващите ще могат да се запознаят и с различните възможности за развитие на уменията, които предлагат програмите на Европейския съюз.

Събитието е част от общата кампания на Мрежата от Областни информационни центрове в страната и е посветено на Европейска година на уменията 2023 г., чрез която Европейската комисия се стреми да даде нов тласък на ученето през целия живот като бъдат популяризирани възможности, проекти и дейности за развитие на нови умения. Тя насърчава желанието за преквалификация и повишаване на квалификацията, като помага на хората да придобият подходящите умения за качествени работни места.

 

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.