Серете, братя! В гората. До пътя. До реката… Срането ще ни спаси.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Роси АнтовБратя, българе! И аз съм българин като вас. Потомък съм на едно славно племе. Племе, което се учеше на нестинарски танци, докато земята изстиваше. Това в историята ни го няма. Роден съм на земя, където минава Чепинска река, която дели земята на две. Това от географията няма да го научите. Няма и да научите, че земята е плоска.

Когато краварите решаваха индианския си проблем, ние градяхме чешми, въпреки, че бяхме роби. Като роби правехме фабрики, градяхме прекрасни къщи и даже като роби участвахме в управлението на империята, която ни пороби. После братята руси ни освободиха, ама забравиха да го запишат в договора за освобождение. После англосаксонците подлъгаха руските ни братя и те в две войни воюваха срещу нас. После пак ни освободиха. Освободиха ни и от земята, кравите и имотите. После 45 години живяхме щастливо. Щастливо живях и аз.

И дойде демокрацията. Стана страшно. Историята ни откраднаха. Учим за некви генерали Колев и Вазов. Кви са тия бе? Но след като Русия освободи Крим, стана страшно. От небето над Родината заваля кемтрейлс. ЕС ни забрани шкембе чорбата и розовите домати. Избиха козичките на баба Дора. Задействаха ХААРП. Направиха 5G антени и ни перкат, за да променят генома ни. Гейтс ни ваксинира, а Мъск чипира. Принуждават ни да ядем бръмбари. Искат да ни направят джендъри и да разрушат традиционното българско семейство. Пример за това е съседът. Хвана ме на калъп със съседката и семейството им отиде на кино. Искат да ме мобилизират и да ме пратят на война с Русия. Искат да вземат българския лев от МВФ и да го сменят с евра.

Братя българе!!! Не позволявайте да унищожат най-древния народ. Спасението е наблизо. Нали сте виждали Роженската поляна. Под нея англосаксонците са скрили мощна апаратура, която ни облъчва. Спасението е в еднокилометров пилон, на който да се развее стодекарово българско знаме, което да разсейва вредното излъчване. И поляната да бъде разкопана. Тревите са генно увредени. После всички българи да отидем на откриването. И да насерем всичко около поляната. После тропнете едно хорце върху тях. За предпочитане ръченица. Нека чудотворните ѝ вибрации се разнесат по земята и излекуват света. Само българските изпражнения, стъпкани под стъпките на ръченица, могат да спрат тревите, които ще се размножават и плъзнат по Родината ни.

Серете, братя! В гората. До пътя. До реката… Срането ще ни спаси.

 

 

Роси Антов /дивак турлак/

Деда Ванга Нюз – Блог на Роси Антов

 

 

 

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.