Две събития в Пловдив

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Коледен концерт под надслов „Зимна приказка“ на детска танцова школа към Ансамбъл „Тракия“ОБЛАСТЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР-ПЛОВДИВ СЪС ЗАКЛЮЧИТЕЛНО ДВУДНЕВНО СЪБИТИЕ ПО ПРОЕКТ „ОСИГУРЯВАНЕ ФУНКЦИОНИРАНЕТО НА ОИЦ-ПЛОВДИВ ПРЕЗ ПЕРИОДА 2022-2023 Г.

Областен информационен център – Пловдив ще реализира двудневно заключително събитие по проект „Осигуряване функционирането на ОИЦ-Пловдив през периода 2022-2023 г.“, осъществяван с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление“, съвместно с ансамбъл „Тракия“ и Quiz night Plovdiv.

 

На 11.12.2023 г., в Дом на културата „Борис Христов“ ще се проведе коледен концерт под надслов „Зимна приказка“ на детска танцова школа към Ансамбъл „Тракия“. Концертът, който ще стартира в 19:00 часа, ще се осъществи с подкрепата на Областен информационен център-Пловдив. Експертите на ОИЦ ще бъдат на разположение във фоайето на Дома на културата от 18:00 часа до края на събитието и ще отговарят на въпросите на всички желаещи да се информират за програмите и процедурите за кандидатстване, финансирани със средства от Европейския съюз.

 

На следващия ден – 12.12.2023 г., от 20:00 часа, в Estrella Bar&Dinner, гр. Пловдив ще се проведе специален куиз, с включени въпроси за Европейския съюз и много награди под надслов „EU QUIZ NIGHT“. В интелектуалната битка ще имат възможността да се включат безплатно десетки желаещи, които да покажат знанията си в областта на европейските политики и фондовете на Европейския съюз.

 

В Пловдив ще се проведе специален куиз с много награди под надслов „EU QUIZ NIGHT“В Пловдив ще се проведе специален куиз с много награди под надслов „EU QUIZ NIGHT“

 

И на двете събития ще бъде популяризирана дейността на ОИЦ-Пловдив, както и успешното приключване на проекта, реализиран с подкрепата на Оперативна програма „Добро управление“. Освен това на всички участници ще бъде напомнено, че дейността на Областния център няма да приключи, а ще продължи да се осъществява и след 01.01.2024 г., с финансовата подкрепата на Програма „Техническа помощ“.

 

Областен информационен център – Пловдив е част от мрежата от 27 центъра в цялата страна. Експертите му са на разположение за предоставяне на информация за граждани и организации всеки работен ден в офиса, намиращ се ул. „Авксентий Велешки“ 20 (сградата на Общински съвет). Информация за различни възможности за европейско финансиране може да получите и на изнесените приемни на Центъра.

 

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.