Тоя път ще ви кажа как да отслабнете

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Тоя път ще ви кажа как да отслабнетеПродължавам със съветите. Тоя път ще ви кажа как да отслабнете. Няма да се мъчите. Няма диети. Няма глад. Следвайте ме и ще успеете.

 

Като начало трябва да се запишете за някой круиз. И да не взимате кантарче за тегло с вас. Нетът е пълен с предложения. Това е най-трудното в цялата работа. Качите ли се на кораба, вече е лесно. Примерно се качвате към обяд. Намирате един от ресторантите. Чиниите и лъжиците са на една маса, след която са наредени манджи от цял свят. Взимате най-голямата чиния. И тръгвате покрай щанда. Слагате доматки. Кисели краставички. Слагате нещо което не знаете какво е. Слагате друго нещо, което не знаете какво е. Като сложите 5 неща които не знаете какво са, ама се предполага, че са салати, минавате на рибата. Варена, печена, панирана. Слагате по едно парче. После минавате на месата. Слагате по някое парче свинско, някое парче пилешко и някое парче телешко. Слагате и пържени картофки. Закъде без тях. Когато чинията ви заприлича на Санторини, ама преди да гръмне, заливате конуса с поне три вида сос. За предпочитане 5. Взимате и 5 филии хляб различен. И сядате. Възпитанието не ви позволява да оставите нещо неизядено в чинията. С последната филия хляб, която задължително трябва да е мека, топите в останките по чинията и я оставяте лъсната до блясък. После сядате до басейна. Айс. Смирноф. Кола. И цигарка. После скачате в басейна. Опъвате се до него и се появява некъв филипински юнак с количка. Добрата ви възпитание не ви позволява да откажете парче тортичка. После идва време за вечеря. Повтаряте процедурата от деня, като я поливате с чаша червено вино. После любеничка, пъпешче, бананче и кво дал господ. После при басейна. Смирноф. Айс. Кола. Цигарка. После се появява девойка с количка. Хапчици месце, сиренце, колбасче… Разбира се, че възпитаните хора не отказват. После спите. Събуждате се. Закуска. Редът го знаете. Чинията трябва да изглежда като Еверест. Еверест, покрит с 5 вида сос. После басейна. Смирноф. Айс. Кола. Пушите и гледата как абдалите, тръгнали на круиз слизат от кораба. И изчезват в жегата. Да се снимат сред старини. Да снимат старини. Като че ли нема снимки готови у нета. А после рипате у басейна, до който пише, че скачането е забранено. После обяд…

 

И така десетина дни. Диетата е почти изпълнена. Круизът свършва. Опитвате се да обуете панталона. Не става. И ризата не ви става. Смалили са се от морския въздух. Добре, че шортите и една тениска ви стават.

 

После се прибирате. И скачате на кантара. Косата ви настръхва. И сядате да вечеряте. Поглеждате в чинията. И скачате ужасен. Изсипвате я в кошчето… И така един месец.

 

Това е. За още съвети следете публикациите ми!

 

 

 

Роси Антов /дивак турлак/

Деда Ванга Нюз – Блог на Роси Антов

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.