Опасност от ливанизация

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Националистът Расате създаде граждански патрули за гарантиране на общественото спокойствие в районите на София, където са настанени компактни маси имигрантиТретият закон на Нютон гласи, че на всяко действие отговаря равно по сила и обратно по посока противодействие. Приемам, че не всеки политик е длъжен да разбира от физика но допълвам, че много от физическите закони имат свои проявления и в обществените процеси.

Националистът Расате създаде граждански патрули за гарантиране на общественото спокойствие в районите на София, където са настанени компактни маси имигранти. Така и не стана ясно дали Столичната община и МВР са издали разрешения за формирането им. За разлика от тях в ромската общност възприеха създаването на патрулите като пряка заплаха и нейни лидери обявиха пръкването на ОМОН, което в български вариант се транскрибира като Организация на малцинствата за отбрана от насилие. Уточнявам, че в Русия ОМОН е страховитият специализиран отряд на милицията към вътрешното министерство. Дано съвпадението е случайно.

Както се видя напоследък в София, ако се използва по предназначение, има предостатъчно полиция, за да съществува необходимост от доброволни отряди. Но ако те се формират там, където на десет села се пада по един полицай, би било различно. Защото другото е стъпка към „ливанизация“ на държавата. В превод – много „милиции“, жертви и анархия. Не вярвам това да е целта, или поне се опитвам…

 

 

 

 

 

+ФорумЪт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.