В BG имало криза – глупости!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Ето ви две истории на бизнес успеха

Разни евро, а и азиатски държави, вече излизали от световната финасово-икономическа криза. Загърбили били рецесията. Ега ти аматьорите. Професионалите в българско за пореден път дават нагледен пример за това – как се прави пир по време на чумата и как той няма почва у нас. Днес една – не ПИР, а ПИАР-агенция (www.vipcompr.com), разпространи следната важна информация: „Ексминистри и богаташи поляха сватбата на държавен експерт“. И уточняват, че „булката била с 8-годишен стаж в земеделското министерство. И още:

„Бившият държавен експерт в Министерството на земеделието и горите Кристина Проданова се врече във вечна вярност на одиторския бос Виктор на лъскаво сватбено тържество в тузарския ресторант Континентал Плаза.   
Булката, която има зад гърба си 8 годишен стаж като експерт в дирекция Европейска интеграция, събра очите на отбраните гости с нестандартна сребриста булчинска рокля от модна къща Принцес с огромни камъни Сваровски, и секси модел с отворен гръб и огромна цепка.
За прическата си тя се довери на Салон Луксор, а цялата организация на празника бе поверена на сватбена агенция Диаманти, която през зимата направи приказната сватба на Наталия Гуркова с избраника й Джорджи.“
„Дизайнерките Соня Атанасова и Силвана Данаилова направиха уникална рокля, не исках да съм в традиционен тоалет за сватбата. А тъй като с Виктор много пътуваме, доверихме се изцяло на агенция Диаманти за подготовката. Най-забавното беше, че моят съпруг ме взе преди сватбата от фризьорския салон, нямах време да се прибирам до нас“, разказва през смях булката.
Старши мениджърът на една от най-големите одиторски компании – Димитрис Папазис и съпругата му Сирма, сочена за една от 100-те топкрасавици в Македония, кумуваха на младоженците. Сред гостите, освен родни богаташи като Румен Гайтански – Вълка, бе и бившият зам.-министър на финансите Любомир Дацов, който дари младото семейство със скъпа ваза, символично изрисувана с цветето на щастието. Сред даровете преобладаваха произведения на изкуството, които не губят от стойността си в период на финансова криза.

А сега да видим още една – този път напълно официална информация, за напредк, но не житейски, а чисто властови, на друга млада дама от същото аграрно ведомстово:
„29-годишна оглави фонд „Земеделие“. Калина Илиева е новият изпълнителен директор на Държавен фонд „Земеделие“, реши Управителния съвет на ДФ „Земеделие“ след приключването на събеседването с кандидати за поста, съобщиха от Министерството на земеделието и храните. Илиева се ползваше с доверието на бившия шеф на САПАРД Константин Паликарски. Публична тайна е, че нейното име се визираше, когато се говореше за „гербовата къртица“ във фонда, т.е. човекът, който дава информация на земеделските експерти на ГЕРБ за нередностите в институцията, отбелязва БНР.“

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.