Сексуална Физика – Закони на Клецинг

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Ровя си се аз из нета и на какво мислите попадам? Попадам на поредната образователна статия с полезни съвети как да правим секс. Може би на 456 798 290 746 -та от сорта. Та рекох и аз да се изкажа. Дето 456 798 290 746, там и 456 798 290 747. Че то си било цяла наука. Написали го културно хората, отговарят на всякакви въпроси. Сами си питат и сами си отговарят – затворен цикъл. Как да получим удоволствие, как да доставим удоволствие, кои са най-големите грешки, кои са по-малките грешки, кои са ерогенните зони и кои не са. А има ли изобщо зони? Кое е общото между ерогенна зона и зонова защита? Кой е последният писък в еротичните позиции…и кой е пропищял от тях… Трябва да си завършил ПУЦ, че да се заемеш с тая сложна задача. Иначе, току-виж си се осрал и само напразно си се морил. Начи, ако не е осъзнато и научно обосновано удоволствието, ако не си заучил точно позите по дадена схема, няма файда. Ше си останеш само с голия кеф.   Хващайте се за дебелите книги и се учете, че инак лошо. Да започнем с физиката – „Трети принцип на механиката:
Формулира се принципа: Ако едно тяло действа на друго тяло със сила, то винаги второто тяло противодейства на първото с равна по големина и противоположна по посока сила.Например, ако натискаме с длан вертикално надолу масата със сила 200N, масата противодейства на ръката също със сила 200N,която е насочена вертикално нагоре.Обръща се внимание, че съгласно третия принцип на механиката силите възникват винаги на двойки – сила на действие и сила на противодействие и че няма значение коя сила ще приемем за действие и коя за противодействие.“

Ха така, започна ли да ви се изяснява? Само дето в секса силите възникват и по тройки, че и по четворки, пък и по повече. А са известни и случаи, в които си възникват съвсем самостоятелно и поединично, но тук няма да спирам вниманието ви на тях.
Учените са го обяснили ясно и просто, само че в нашия случай не става въпрос за маса, а за мацка … примерно. При всички случаи е добре силата да е насочена вертикално нагоре, защото иначе има мааалка вероятност да не ни се получат нещата.
Продължаваме нататък: „Взаимодействие на тяло и опора: Тялото и опората взаимно се деформират и между тях възникват еластични сили на взаимодействие – теглото Р и реакцията на опората. Силите N и Р са пример за действие и противодействие. Действието и противодействието винаги имат една и съща природа. “ Ако например теглото Р е прекалено голямо, реакцията на опората може да ни изненада. Затова е хубаво тялото и опората да имат приблизително близки размери, или ако това не е възможно, то опората да е по-голямата. В краен случай може да им разменим местата, за да не се получат прекалено големи деформации и еластичните сили да отидат по дяволите. А всички знаем, че еластичните сили могат да бъдат повратната точка, която да обърне нещата в неочаквана посока. Но аз няма да спра дотук: „Силата на реакцията на опората уравновесява силата на тежестта и тялото е в покой.
Силата на действие и силата на противодействие винаги са приложени към различни тела, поради което не се уравновесяват.“
Тук има известно разминаване между теорията и практиката, тъй като ако тялото е в покой, опората може да възнегодува и даже да откаже да участва, но ако тялото е достатъчно убедително, има шанс да се преодолее и тази пречка. Но ако силата на действие наистина се приложи към различни тела, опората решително ще се възпротиви и тогава на тялото ще му се наложи да разчита само на разнообразието от други тела, или на самодейност, като трябва да се примири с отсъствието на опората. Необходимо е да се знае, обаче, че една отзивчива и изпълнена с ентусиазъм и добри намерения опора трудно би могла да бъде заменена с каквото и да било разнообразие, още по-малко със солови изпълнения. Но това обикновено става ясно на тялото едва след като е направило грешката да си търси по-интересни изживявания. От друга, страна на опората също трябва да и е ясно, че ако не е отзивчива, тялото рано или късно ще се съобрази с третия принцип на механиката и по-специално с точката, която се занимава с приложението на силата към различни тела.Изглежда сложно, но в същност не е.
Така… Сега ще обърнем внимание на силата на триене.
„Силата на триене се появява, когато едно тяло се движи по повърхността на друго тяло.Посоката на силата на триене е противоположна на посоката на движение и ако не действат други сили, тялото спира;
В резултат на триенето движещите се повърхности се загряват. Една от причините за триенето са грапавините – дори и най-гладките повърхности имат микроскопични грапавини, които „се закачат“ една в друга и пречат на движението.
Когато едно тяло се хлъзга по повърхността на друго тяло, силата на триене зависи от вида на триещите се повърхности и от силата, с която се притискат една към друга.Триенето между две повърхности може да се намали, ако между тях има слой течност – смазка.“ Вече изяснихме, че освен силата на триене и други сили са в действие, така че тревогата ни от евентуално спиране на тялото е безпочвена. Все пак е добре да го окуражаваме, за да не реши да се откаже в най-неподходящия момент и това да доведе до изпадане в неловка ситуация. Загряването е неделима част от целия процес, което е добре, особено в зимни условия. Ако е лято, можем да си помогнем срещу прегряване, като използваме въображението си и включим по-нестандартни методи, като например употребата на лед, замразени продукти и прочие…Преместването на хладно също е вариант, особено ако кухнята ни е с теракот или разполагаме със зимник. А това за смазката пък е много полезно независимо от сезона. Каквито и да са условията на протичане на процеса, смазката е неделим елемент от него, ако искаме да избегнем неприятни ожулвания и охлузвания. За целта е позволено да се използват всякакви средства – от телесни течности до свинска мас, стига да няма опасност от алергична реакция към някоя от съставките. Колкото до така наречените микроскопични грапавини – те обикновено са с неясен произход и могат да бъдат коварни и да доведат до нужда от силни антибиотици, което не допринася за добро изкарване. Няма да коментирам вида на триещите се повърхности и силата, с която се притискат, защото това е строго индивидуално и зависи само от конкретната ситуация.
Сега ще си позволя да обърна внимание и на така лелеяната G-точка. В неистовите си усилия да я намерят мнозина изследователи пропускат да забележат останалите точки и това неминуемо води до рязко понижаване на качеството на акта. А останалите точки, макар и не така възхвалявани си имат своята роля и значение, при това съвсем не маловажни. Прави впечатление, че при наличието на желание, или по нашенски казано – мерак – цялото тяло се преобразува в една гигантска G точка, което обезсмисля търсенето на митичната такава. А при липса на мерак въпросната точка не е от никаква полза и търсенето и е само загуба на време и енергия. Изхождайки от моя скромен опит няма идеални любовници. Има стечение на обстоятелствата, които са довели до среща на подходящите хора в подходящата среда в подходящия момент и се е случило тези хора да са на една и съща вълна. Защото не на всеки му харесва едно и също във всеки момент. Понякога имаш желание за бавно и мързеливо удоволствие, понякога за точно обратното. Номерът е човекът, с който го правиш да е на същата вълна като теб. Много ли ви се струва? Е, не е. Случва се непрекъснато. Няма формули и няма правила. Цялата работа със „Застани на челна стойка и си пипни левия крак, а после си завърти задника по часовниковата стрелка и ще получиш нечувано удоволствие“ си е вятър и мъгла. Кама Сутра Камикадзе. Като чета подобни ръководства направо се чудя как е оцелял човешкият род хилядолетия наред без да е преминал през специализирано сексуално обучение.
Айде стига толкоз. Надявам се, че съм била полезна и съм допринесла за популацията на населението. И за копулацията му най-вече. Правете любов, а не война и не се приемайте твърде насериозно, че да не ви се случват сериозни неща!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.