Winter Bagels Hon Kong in Sofia

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Winter Bagels Hon Kong in SofiaПрез лятото всеки търси начин да избяга от големия град, но аз съм си все още тук и в търсене на прохладата и разнообразието, вечер често обикалям из улиците на две колела. Центърът на българската столица вече се е превърнал в истинско средище на културите, и човек може да срещне всякакви музиканти, мимове и други носители на мултикултурното общуване.

Вчера например попаднах на няколко лъчезарни момичета, които си пееха без всякакви притеснения, разхождайки се из Витошка. „Девойките с китари“ се оказаха членове на групата Winter Bagels, което може би на български трябва да се преведе като „зимни кравайчета“ . Пееха уникално, и придаваха истински колорит. От страницата им във Facebook разбрах, че освен на китари свирят и на перкуси.

 

Тяхното послание много ми хареса, и въпреки че не съм на ти с английския, го публикувам:

 

„Everyone is a bagel: having a heart with simplicity , born to be genuine. Everyone’s life depends on what flavours have been chosen. Three winter-borns decided to form a group in this cold season, using our music to fill up emptiness inside hearts. Enjoy our music like the special toppings on the bagel.“

 

Мартин Иванов

 

 

+ФорумЪт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.