ДОКТОР ФАЛОС VIV – Нема такава песен Слави!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

ДОКТОР ФАЛОСДобър вечер нещастници, имащи късмета да се родите българи!

Скандал до скандала мила моя майнольо! Ма то от 20 години е така. И на никой не му пука. И никой не е наказан. От заглавия по медии се впечатляват само участващите в тях. Не знам защо изобщо си правят труда да свалят материали, предавания и хора. Никой ги не гледа. И да го прави, то той е възстар за каквато и да било дейност – на бой отиват само старците. Един Неев навремето каза – “Егати държавата, щом аз съм й вицепремиер”, това самокритично признание предизвика единствено усмивки и дълбок душевен кеф у нас. Щото ние сме така – изпитваме върхова наслада от кретенизма. Това е нашата болест. За наградите „Дарвин“* се борят 6 милиона българи, кой от кой по-достоен. И кретенизмът си е наш – личен. Не само сме го пипнали като срамна болест, ние сме работили за това да си го лепнем. И сякаш не искаме лек. И сякаш колкото по се забатачваме, толкоз сме по-щастливи.

Хората, които избираме, са една представителна извадка. Квинтесенция на тъпотата. Депутатите са обидени, че ги проверяват. Че някоя си медия, устроила някакъв си капан и те взели, че се сурнали в него. И ни гледат с поглед – “вие нормални ли сте?”. Не – ти тъп ли си? Как може да сме нормални, след като ние сме те турили там! И не само това – ние ти осигуряваме комфорта да си тъп, некадърен, продажен и нагъл. Ние те оставяме без контрол! За теб и да има съд, то е само приемна, която напускаш след няколко минути. За теб няма затвор. За теб няма наказание. Ние сме държава без последствие. Егати, ние сме и без следствие дори. Ти тъп ли си? Как може да сме нормални? Плащаме като идиоти ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ вноски за едно нещо, което ти национализираш и използваш за друго. Плащаме ти заплата, за да не ходиш на работа. Плащаме всичко – по-скъпо, по-некачествено и с щампа „Стара планина”. Взимаме дрехите на умрелите от други държави и пълним бутиците си с тях. Премиерът ни умилително излиза в ефир със сандъче, пълно с бележки-речник на чуждите думи, социалният ни министър върви по стъпките на Менгеле, Министър без портфейл, акъл и морал ни псува, сервитьор затваря БАН, МВР си прави квот си иска, а Съдът използваме за съд – бидон, от който се носи само смрад на хиляди зелки. И ти гледаш с поглед – “Нормални ли сте?”. НЕ! ТИ ТЪП ЛИ СИ?

А Слави?

Ми Слави пее. Това му е работата. Нашата е да слушаме, а не да сме послушни!

 

 


 

*Наградите „Дарвин“ са шеговити награди, които ежегодно се присъждат на „хора, които са направили услуга на човечеството, като сами са се премахнали от генетичния му фонд“.

 

 

 

ПС

Присъединете се към групата с простичкото име България. Да, знам, че във фейсбук е пълно със всякакви групи и страници. Там всеки може да си направи такава. Аз наистина съм разглеждал много и най-различни, но рядко усещам позитивизъм и най-вече мисъл. Без излишна злоба и клюкарене. Без спам или напън за хумористична публицистика. Тази е направена от Веселин:

 

България – група във фейсбук

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.