TOGETHER PETKOF WITH THE MEN

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Румен ПетковДраги читатели,

Заглавието е лесно преводимо на български. То се отнася до одиозния ни „политик и държавник“, любителя на шадраваните и сутрешната водка, обезвизеният ни депутат, „бичът“на американски посланици, страстният почитател на тайни рандевута с мутри в машинотракторната станция, колекционерът на прокурорски преписки – другаря Румен Петков.

Той се изхитри да избълва един куп глупости, които обикновено политиците четат в Уйкилийкс. Не,че другите наши политици не злоупотребяват с огнена вода, но поне не дрънкат такива глупости толкова често.

Другарят Петков се срещна с Галевите при Трактора. Напоследък се подхвърля от някои „фактори“, че на тази среща се е разпределял пазара на наркотици и вноските в партийните каси. Твърди се, че запис няма, но истината е, че има поне 2 /два/ записа. На тези записи се обсъждат няколко въпроса.. И един от тях е бил за назначаването на Кирил Георгиев за директор на БОП на мястото на Ваньо Танов. Галевите и Мая Манолова лобират за кюстендилския милиционер, понеже е много послушен и ще помага за мечтаната от всички партийни каси контрабанда. Както се сещате, това стана доста бързо след срещата в машинотракторната станция. За заместник му бе избран небезизвестния „Рилския“. Този комплект от удобни послушковци всъщност бяха чадърът за контрабандистите. Така делото, започнато от Народната власт, минало през Христо Бисеров продължи и вероятно ще продължава до окончателната победа на комунизма, сиреч никога няма да спре.

По същото време в едно благоевградско село бяха намерени два чувала с документи от т. нар. „пътищни такси“. Разбра се, че те уличават най-богатия българин (бел. ред. – явно се визира Васил Божков, оставил дълговете се на банките в BG и станал поданик на GB – Грейт Бритън) в контрабанда, но изглежда той си плати и нещата се потулиха. Друг е въпросът защо „храбрият шивач“ Цецо Физкултурата не повдига въпроса вече година и половина. А уж щеше да се бори с „лошите“.

Сегашният кюстендилски милиционер Джоглев, към когато подчинените му се обръщат с многозначителното „Господарю“, също е намесен яко в контрабандата. Но странно защо устатата кюстендилка Мая Манолова не повдига този въпрос в петък на депутатските питания. Просто си трае. Което не е нейна характерна черта.

Не е лошо да бъде попитан Петков и откъде се финансира АБВ-то на Гоце Седефчов, този Кириак Стефчов на българската политика. А Петков знае всичко много добре. Едно от ручейчетата е и небезизвестния „вносител“ на зелени пари от Сърбия Кирил Добрев. Той е свързан с РОМПЕТРОЛ и оттам влизат добри постъпления. Всъщност, става дума за Казахстан, защото и те си купиха РОМПЕТРОЛ. А като се има пред вид и отличните двустранни отношения на Седефчов с Казахстанския бащица, нещата се нареждат както трябва. Но Цецо Физкултурата не ще да се меси в тази игра. Защо ли? И защо насърчава с мълчанието си кюстендилския милиционер, който обича да пие без да плаща и да купонясва с подчинените си? Ако този в Кюстендил е „Господар“, то как ли се обръщат към Цецо? А към неговия патрон Боце?

Мале, мале! Докъде я докарахме!

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.