Е ЛИ ШАПЪТ ОРЪЖИЕ ЗА ВЛИЗАНЕ В ШЕНГЕН?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Img114825aДоста странен шап се появи тези дни в село Кости, на 3 километра от границата на ЕС с Турция. Странен е, защото Турция не беше обявила шапна епидемия в северната си европейска част. Нещо повече. Те обявиха опасност от епидемия след като ние „открихме” турски шап у нас. В същото време България трябва да доказва спешно, че южната граница на Съюза е читава и работи прекрасно. Когато се свържат тези два факта и страхотната организация на МЗ и министъра Найденов си мисля, че такава организация може да съществува само ако е протенирана достатъчно добре, за да се свърши. Добре е избрано и мястото на „отстрел” на глиганите. Тези глигани явно са преплували Босфора с кратунки под мишниците и са навлезли шпионски на наша територия, като точно преди нарушението са си боцнали по една спринцовка с шап.

Не че не искам да влезем в Шенген. Напротив, много искам!

Но в същото време знам, че по-добре е да ни приемат авансово и да ни сложат камерите и СРС-тата в Парламента, Президентството и правителството, за да смачкат това, което със собствени сили явно не успяхме да направим.

Този сценарий, който вероятно е написан и проигран от властта, силно напомня на византийските номера, които въртеше допреди година Гърция. Но вижте къде е сега тя? С измама и шикалкавене се печелят дребни спорчета и дебатчета, но на края провалът е сигурен.

И ако тръгнем по този път няма да стигнем по-далече от сегашна Гърция. Те разполагат с лаборатории, в които се пазеха щамове от разни болести и във всеки удобен момент правеха „огнище”, „Унищожаваха” животни и получаваха европейски пари.

Като познавам достатъчно властниците в България и селското андрешковско мислене на Ботуш Ботушев и Цървул Цървулов-Голямото ухо, никак не ми е трудно да свържа няколко обстоятелства и да разбера за какво става дума.

Досада!

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.