Вот на доверие, но за кого – за следващото разочарование?!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

„...Подлъгаха ни и съставиха правителство, което не се крепи на волята на избирателите..."„…Подлъгаха ни и съставиха правителство, което не се крепи на волята на избирателите…“

Наистина ли вярвате, че на предстоящите избори за президент и местна власт като от вълшебен цилиндър ще изскочат нови личности, с по-различен морал, с намерение да прекършат корупцията и контрабандата?! Кои са тези смелчаци, според вас, които няма да подлъжат отново изпадналият в заблуда и апатия народ?! Кои са тези, „без ГЕРБ“, които вие предпочитате? Или отново трябва да изпълним ритуала с ходенето до урните, да гласуваме за която и да е корумпирана, нагла, ненаяла се въшка, а после по форумите пак да изразяваме разочарованието си, че ни излъгаха (за кой ли път вече)? Този парламент не е доминиран от ГЕРБ.

Там всички са доминиращи, защото те влизат във властта благодарение на безумието на електората, благодарение на овчедушието и безразличието към собствената му съдба и съдбата на следващите поколения. Не, този път – без мен.

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.