ГНУС КАПЕ В БЪЛГАРИЯ

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Светло бъдеще...         Знам, че ТАЗИ държава няма да оцелее. Тя е толкова болна, развратена и мръсна, че може единствено да агонизира до логичния си край, който едва ли е далеч. Междувременно народът ще я напуска, ще я псува и мрази, защото е държава на престъпниците, а не на нормалните българи. Защо ли?

         Когато на тежко болни деца се ограничават парите за лечение и в същото време се раздават безотчетно милиони на депутатите, на територията на BG капе гнус!

         Когато полицаите вместо да изпълняват задълженията си търгуват с наркотици, влизат с взлом и задържат невинни хора, рекетират гражданите и открито крадат, в BG капе гнус!

         Когато лекарите вместо да лекуват болните, им вземат и последните левчета с измама и фалшиви диагнози, в BG капе гнус!

         Когато съдиите трябва да осъдят убийците, а те ги освобождават като невинни, в BG капе гнус!

         Когато търговците продават развалени, отровни и вредни продукти, без някой да ги санкционира, в BG капе гнус!

         Когато хората работят по 12 часа без осигуровки и за труда си получават по 250 – 300 лв., в BG капе гнус!

         Когато мутрите, мутресите и правителствените кортежи газят невинни хора и поради арогантност предизвикват катастрофи, в BG капе гнус!

         Когато пътници се качат в автобус или влак, а той по пътя се запали или катастрофира поради безотговорна неизправност, в BG капе гнус!

         Когато по медиите откровено лъжат и ограбват хората, когато ги зомбират вместо да ги развличат и възпитават, в BG капе гнус!

         Когато у децата се убиват мечтите, вярата в доброто и надеждите за нещо хубаво в бъдещето, в BG капе гнус!

         Когато старците гладуват, за да си платят тока, водата, парното, телефона и данъците, а накрая неуспели се самоубиват, в BG капе гнус!

         Когато студентите вместо да учат си плащат, за да си вземат изпитите и крайната им цел е дипломата за висше образование, а не знанията, в BG капе гнус!

         Гнус капе и от повечето коментари в Интернет, защото са написани от човекоподобни изроди!

            Според психолозите обаче е нужно да търсим хубавата страна и на най-гнусното нещо. И веднага се сещам за прегазеното около месец куче, което стоя в края на една улица, по която минавам като отивам на работа. Горкото мъртво животинче така се вмириса и поду, че накрая се пръсна и белите трупни червеи го покриха изцяло. Предполагам хранителната среда се е харесала на червеите, както се харесва тя на корумпираните български чиновници, политици, съдии, полицаи, митничари, лекари, търговци и прочее гнусни твари, които се нароиха през последните години на „демокрацията“. След като по кучето не остана плът за ядене и няколко пъти валя дъжд, то някак неусетно изчезна. Просто се превърна в прах и сега улицата не е толкова гнусна на това място.

       По пътя на логиката и тази държава ще последва примера на умрялото куче, а какво е това ако не добра новина?

         Предполагам някой ще си помисли, че по-гнусна статия не е чел от доста време или, че авторът й притежава доста нестандартно чувство за черен хумор. Нищо подобно, бих казал аз! Просто нещата трябва да се назовават с истинските им имена.

 

 

 

Photo: Vigo

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.