Имаме ли държавници или всички са рубладжийски мекерета?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Мадарският конникСюрпризирани сме да разберем, че скъпите ни „братушки“ виждат България в единно държавно обединение заедно с Русия, Беларус, Казахстан, Финландия, Унгария, Чехия, Монголия, Виетнам, Куба и Венецуела в някакъв нов Евразийски съюз.
Ощастливени сме да научим, че: батька Владимир Путин бил рекъл в изблик на бълнуващо откровение: „Който не съжалява за СССР, няма сърце, който мечтае да върне СССР, няма глава“ и с мерак добавил: „А който се съмнява, че ще създадем нов съюз – той е просто глупак“.
Ясно е, че ЧК, вземайки отново и завинаги властта в Кремъл в лицето на червения гестаповец Володка Путин, вечно ще мечтае за времето и размаха на Съветска Русия с ник Ссср, но май малце се е поотвил сънувайки отново България в пределите на своите граници.

Тук му е мястото да попитаме и получим ясно отговор от св.св. Бойко и Борисов – не е ли време да каже нещичко по въпроса, освен ако не е решил да остане в историята като последния български премиер на Третата Българска държава. Във втория случай – ние пък ще се поопитаме той да премине в историята, а България да си остане и след него.

За да очертая перспективите за бъдещото развитие  на България ще сложа за ориент и една програма минимум – дано кремълските гаулайтери и българските им свиркаджии се поусетят, че този път няма да се повтори септември ‘44.

                            Ето програмата:

 

Programa

 

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.