ЗАЩО ПРИЕМАМЕ ЗА НОРМАЛНО НЯКОЙ ДА ХАРЧИ ДЪРЖАВНИ ПАРИ, БЕЗ ДА НИ ПОПИТА?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

ЗАЩО ПРИЕМАМЕ ЗА НОРМАЛНО НЯКОЙ ДА ХАРЧИ ДЪРЖАВНИ ПАРИ, БЕЗ ДА НИ ПОПИТА? Начи ще напиша нещо толкова сериозно, каквото не съм писал откакто държах изпит по научен комунизъм.
Рядко гледам новините. Предпочитам да гледам Дискавъри ченъл или порно хентай. А вчера пуснах новини. После пак. После пак. И установих, че нацията ни е тотално изтрещела. Некви протестират срещу стратегията за детето. Приех го за нормално.Всеки има право да е тъп колкото си иска. После гледам Нинова и Елена. Размахват некви бумаги и се правят на съдници. Не ги дишам. Едната е следствена за пране на пари. Другата се прави на морален съдник, след като направи милиони от приватизация под масата. За патриотите няма да коментирам. Там е свръхтъпотия. Няма да коментирам и изплатените 10 лева на загинал калпак. Но ще пресъздам един разговор. По памет. Ако греша, ме убийте с камъни, дърве, удушете ме, насечете ме и даже свирка ми направете.

 

Сцената.

Бойко Борисов във Варна. В черква. И пита един поп, колко пари му трябват за да довърши черквата. Попът казва „около милион“. Бойко пита дали на части или накуп. Попът казва „накуп“. “ Ще ви ги дам“ казва Бойко. А аз превъртам каналите, защото мисля, че не съм дочул. Да, ама съм. И съм бесен, потресен и ужасен.Не от Бойко. Управникът е такъв, какъвто ние му позволим да бъде. Бесен, потресен и ужасен съм от това, че цялата тази история се излъчва по новините. На всички новинарски програми. Ужасен съм, че целокупна България приема това за нормално, а протестира срещу това, че държавата ще отнеме малолетното дете на някой извратеняк, който редовно го чука във всички дупки. Или бие. Представяте ли си. Няма закон за бюджета, гласуван от НС. Няма. А някой раздава моите и вашите пари. Без да са му разрешили хората, на които сме разрешили с гласа си, да му разрешават какво и за какво ще харчи. И още съм ужасен. От това, че приемаме харченето на един милион за нещо нормално. И прокурорът нищо не казва.
Ако бех български патреот, за да обърнете внимание на историята, щеше да попитам. Абе, джанъм, нема ли да дадеш некой милион за джамия. Нема ли некой милион за линейка? Нема ли некой милион за болно дете? За детска градина? За парк? За …

Абе, спирам. Поняхте ли за какво иде реч на таа територия.

ЗАЩО ПРИЕМАМЕ ЗА НОРМАЛНО НЯКОЙ ДА ХАРЧИ ДЪРЖАВНИ ПАРИ, БЕЗ ДА НИ ПОПИТА? Имам и готов отговор: ЗАЩОТО БОЛШИНСТВОТО БЪЛГАРИ СА НЕНОРМАЛНИ.

 


 

Книгата ми, КЛЮЧ ЗА ЖИВА ВОДА може да я имате ако звъннете на 0886446795.

 

Деда Ванга Нюз – Блог на Роси Антов

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.